Nogomet

Kovač: "Brozović u Interu potvrđuje da sam bio u pravu kada sam mu pružio priliku"

Mihaela Bradovski • utorak, 03.03.2015.
Kovač: "Brozović u Interu potvrđuje da sam bio u pravu kada sam mu pružio priliku"
Foto: Yasuyuki Nagatsuka

Izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Niko Kovač zadovoljan je onim što Marcelo Brozović pokazuje u Interu, oporavkom Luke Modrića i očekuje težak dvoboj protiv Norveške...

Norveška je pred vratima i Niko Kovač već razmišlja o ovom protivniku. Očekuje vrlo čvrstu utakmicu i neugodnog protivnika.

"Norveška je tipična skandinavska momčad koja igra vrlo homogeno i disciplinirano. Moramo nametnuti svoj način igre, pokušati probiti njihovu obranu i paziti na kontranapade iz kojih su vrlo opasni", kaže Kovač za 24 sata.

Još uvijek nije siguran hoće li 28. ožujka imati na raspolaganju i Luku Modrića koji se vraća nakon ozljede.

"Nisam se čuo s Lukom jer smo se dogovorili da mi se javi samo ako bude nekih problema, a njih očito nema. Još ne znam koliko će biti spreman za taj susret i hoćemo li ga imati za 90 minuta, vidjet ćemo nakon što odradi nekoliko utakmica u Real Madridu."

Zato se Marcelo Brozović izborio za minutažu u Interu i to posebno veseli Kovača.

"To što ga je Inter kupio i što je tamo standardan, samo pokazuje njegovu kvalitetu. Vidio sam to još u mladoj reprezentaciji i ovo je samo dokaz da sam bio u pravu kada sam mu davao priliku. Ne sumnjam ni da će Kovačić na kraju doći na svoje pitanje je samo ima li dovoljno iskustva za to što Inter trenutno od njega traži."

EP 2024., skupina D

1Turska 814:7+717
2Hrvatska 813:4+916
3Wales 810:10012
4Armenija 89:11-28
5Latvija 85:19-143

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik05.03.2015. u 23:19
    Badelj je dobivao šanse. Neke je odlično iskoristio kao protiv Walesa u Osijeku, a na nekima je žestoko falio, kao protiv Walesa u gostima, nakon ćega je Štimac rekao da je čekao poluvrijeme za izmjenu Badelja kako bi mu "sačuvao integritet".Broz je za mene ispred Badelja zbog motorike... [više na forumu]
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik04.03.2015. u 00:19
    Pa treba dati i Badelju šansu.Odlično igra isto u Fiorentini koja je trenutno bolja od Intera.
    Obrisan korisnik