Nogomet

Casillas poslije neplanirane drame: "Dotaknuli smo dno, ne smijemo živjeti na staroj slavi"

Borna Rupnik • srijeda, 11.03.2015.
Casillas poslije neplanirane drame: "Dotaknuli smo dno, ne smijemo živjeti na staroj slavi"
Foto: EPA

Iker Casillas pridružio se otvorenom iskazivanju nezadovoljstva na stadionu Santiago Bernabeu, a Cristiano Ronaldo reagirao je šutnjom.

Cristiano Ronaldo, koji je protiv Schalkea oborio Raulov rekord po broju postignutih pogodaka u Uefinim natjecanjima, odlučio je više ne davati izjave za medije.

"Do kraja sezone neću razgovarati s novinarima", kratko je poručio poslije poraza Kraljevskog kluba u Madridu od sastava iz Gelsenkirchena 4:3. Usprkos tome, branitelj naslova nastavlja put u Ligi prvaka zahvaljujući pobjedi 2:0 iz prve utakmice.

"Istina je da smo dotaknuli dno. Dobro je što smo ostali u natjecanju, a u četvrtfinalu ćemo ionako zaboraviti ovu dramu. Ne smijemo gledati unatrag, ali ne smijemo ni živjeti na staroj slavi", rekao je Realov vratar Iker Casillas.

Premda je u zadnjim trenucima susreta obranio pokušaj Höwedesa i ostavio Real Madrid u Ligi prvaka, Casillas nije mogao biti zadovoljan svojom partijom.

"Kada primite četiri gola, vratar je sigurno kriv. Ovo nije bila jedna od mojih boljih utakmica", kaže.

Vezni igrač Reala i njemački reprezentativac Toni Kroos sažeo je svoje dojmove: "Branili smo se jako, jako loše. Ipak, uspjeli smo proći unatoč tome".

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!