Nogomet

Bilić: "Nema laganih momčadi u osmini finala, odluka će pasti u Istanbulu"

Branimir Korać • srijeda, 11.03.2015.
Bilić: "Nema laganih momčadi u osmini finala, odluka će pasti u Istanbulu"
Foto: EPA

Bilićev Bešiktaš u osmini finala Europske lige za protivnika ima Club Brugge, a Bilić očekuje dvije teške utakmice i odluku u Istanbulu. Hrvatski stručnjak upozorava da protivnik možda na papiru nije atraktivan, ali je vrlo neugodan...

"Možda nisu kao Liverpool i Arsenal, ali...", upozorava Slaven Bilić svoje igrače uoči gostovanja u Bruggeu u prvom susretu osmine finala Europske lige,.

Bešiktaš je u šesnaestini finala bio bolji od Liverpoola i sada je dobio samo na papiru lakšeg protivnika.

"Jedva čekam ove susrete protiv Club Bruggea. Brugge je fizički vrlo snažna momčad, discipliniran je kvalitetan. Uostalom, vodeća su momčad belgijskog prvenstva i finalisti Kupa. Igrat ćemo protiv prilično dobre momčadi, a jednako kao i mi, imaju dobar spoj mladosti i iskustva. Momčadski igraju vrlo dobro, no da su dobri znali smo i ranije jer u ovoj fazi natjecanja nema laganog protivnika. U četvrtak je samo prvo poluvrijeme, 99 posto tvrdim da će odluka pasti u Istanbulu", kaže Bilić.

Hrvatski stručnjak zadovoljan je napretkom svoje momčadi.

"Pokazali smo ozbiljan napredak od početka sezone i da se možemo boriti s najjačim europskim momčadima."

Serdar Kurtulus nada se da će Bešiktaš uspjeti izvući što bolji rezultat. "Sigurno ćemo imati vrlo tešku utakmicu, ali igraju se dva susreta i moramo sve učiniti da u prvoj utakmici ostvarimo odličan rezultat uoči uzvrata."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!