Nogomet

Terry: "Igrači PSG-a su prvi okružili suca, mi smo samo odgovorili"

Branimir Korać • četvrtak, 12.03.2015.
Terry: "Igrači PSG-a su prvi okružili suca, mi smo samo odgovorili"
Foto: EPA

Kapetan Chelseaja John Terry odgovorio je na brojne kritike i pritisak na suca Bjorna Kuipersa kod isključenja Zlatana Ibrahimovića. Terry tvrdi kako su igrači PSG-a započeli gužvu, a on i suigrači samo su odgovorili...

Zlatan Ibrahimović nazvao ih je bebama, otočki mediji nimalo ih nisu štedjeli, ali John Terry smatra da je reakcija bila potpuno normalna i inicirana od strane igrača PSG-a, u smislu, nisam ja kriv - ti si prvi počeo.

"Nakon što su okružili suca, jedino što smo mogli je odgovoriti istom mjerom. Kao skupina igrača ne možete dopustiti protivniku da tako okruži suca i radi pritisak na njega tražeći karton za našeg igrača. Nisam bio u blizini, ali kada sam vidio petoricu-šestoricu protivničkih igrača oko suca, morao sam doći u pomoć suigračima. Kada sam krenuo, četvorica-petorica su me pratili, nije izgledalo dobro, ali to je dio nogometa. Morate biti uz suigrače i svoju momčad", kaže Terry.

Terry ne sumnja da će se momčad podići i da ima još jedan veliki cilj pred sobom, a to je Premier liga.

"Moramo se brzo sabrati i već za vikend biti pravi. Imamo dovoljno iskustva za takvo što. Već smo osvojili Capital One Cup, a Mourinho je već rekao da ukoliko uz njega osvojimo i naslov prvaka, da ćemo sezonu smatrati uspješnom. Dolazi nam vrlo opasan Southampton i ako ne budemo pravi, ostat ćemo bez bodova."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik13.03.2015. u 15:51
    svaka medalja ima dvije strane,chelsea je ispao,i sad svi pucaju po njima,da je psg,svi bi po njima.tako je to u svijetu.kad pobjediš,ok,a kad izgubiš,mrcvari ga
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik13.03.2015. u 09:24
    pravi kapetan
    Obrisan korisnik