Nogomet

Ibrahimović: "Bio sam okružen s 11 beba", Luiz: "Ispričavam se zbog slavlja"

Borna Rupnik • četvrtak, 12.03.2015.
Ibrahimović: "Bio sam okružen s 11 beba", Luiz: "Ispričavam se zbog slavlja"
Foto: EPA

Zlatan Ibrahimović tvrdi da je njegovo isključenje na Stamford Bridgeu bilo potpuno pogrešno, a svoje je viđenje utakmice ponudio i bivši nogometaš Chelseaja, jedan od pariških strijelaca.

U 31. minuti dvoboja Chelseaja i Paris Saint Germaina izravni je crveni karton pokazan Zlatanu Ibrahimoviću zbog starta na Oscaru. Razloga za takav potez nije bilo, ističe švedski napadač.

"Kada sam vidio da je izvadio crveni karton, pomislio sam da ne zna što radi. Nisam znao bih li se ljutio ili smijao, mislio sam da je možda vidio nešto drugo", pričao je Ibrahimović poslije utakmice.

"Međutim, najgore od svega je bilo kako su igrači Chelseaja krenuli prema sucu tražiti karton, osjećao sam se kao da sam okružen s 11 beba. Povukao sam nogu, ne znam je li Oscar glumio, ali na kraju nije ni važno. Pobijedili smo, to na nevjerojatan način - s igračem manje, u produžetku, kvalitetom i velikim srcem", zaključio je napadač PSG-a.

Prvo izjednačenje Parižanima, za produžetak, donio je bivši igrač Chelseaja David Luiz, samo nekoliko minuta prije isteka vremena.

"Moj je mandat u Chelseaju završen, a PSG mi je pružio sjajnu priliku za nastavak karijere. Bio sam sretan u Chelseaju i svakoga poštujem, ali odlično je bilo zabiti. Rekao sam da neću slaviti ako zabijem, no nisam se mogao kontrolirati. Zbog toga se ispričavam navijačima Chelseaja, bio sam previše emotivan", rekao je.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Byserabya13.03.2015. u 15:03
    da mu je ljudska inteligencija imalo slična nogometnoj, bio bi Zweistein...
    Byserabya
  • Obrisan korisnik12.03.2015. u 20:30
    dobro veli ibra sve su to samo pi.... koje se naslikavaju ponovinama
    Obrisan korisnik
  • johnny00812.03.2015. u 13:10
    kaakav bog je ovaj ibrahimovic :D
    johnny008