Nogomet

Simeone: "Trebamo hladnu glavu i moramo biti strpljivi, u životu postoje dani kada vam i ne ide"

Branimir Korać • ponedjeljak, 16.03.2015.
Simeone: "Trebamo hladnu glavu i moramo biti strpljivi, u životu postoje dani kada vam i ne ide"
Foto: EPA

Madridski Atletico hvatat će zaostatak iz prvog susreta s Bayerom iz Leverkusena koji je otišao na stranu Nijemaca s 1:0. Na Vicente Calderonu Madriđani će morati odigrati puno bolje nego u prvom susretu u Njemačkoj...

Madridski Atletico potpuno je podbacio u prvom susretu osmine finala Lige prvaka u Leverkusenu protiv Bayera. Domaćin je bio bolji i na kraju je mogao slaviti i uvjerljivije od konačnih 1:0.

U Madridu ih očekuje vrlo neugodan posao, Bayer sa svojim stilom igre definitivno nije najpoželjniji protivnik za Atletico.

"Želim da nas naši bučni navijači ponesu do ispunjenja cilja i nadam se da niti sekundu na stadionu neće vladati tišina. U životu i nogometu postoje dani kada vam ne ide sve onako kako želite, ali nastavit ćemo raditi i vjerovati u ono što radimo. Trebamo hladnu glavu i moramo biti strpljivi", smatra Diego Simeone.

Za razliku od prvog susreta, Simeone će moći računati na Kokea što je svakako dobra vijest za njegovu momčad.

"Koke je jedan od najboljih veznjaka svijeta kada je riječ o čitanju igre. Kada je na vrhuncu forme, svojim brzim razmišljanjem daje nam mogućnost bržeg i dinamičnijeg igranja. Bayer je vrlo neugodan protivnik, igra okomito i brzo, a u Njemačkoj smo s tim imali problema", dodaje Simeone.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!