Nogomet

Zrinjski ponovno bez trenera, Mišo Krstičević podnio ostavku

Branimir Korać • ponedjeljak, 16.03.2015.
Zrinjski ponovno bez trenera, Mišo Krstičević podnio ostavku
Foto: FaH

Nogometaši mostarskog Zrinjskog u nastavku sezone imat će novog trenera. Mišo Krstičević napustio je klupu nakon svega tri utakmice provedene na njoj...

Dvije utakmice u prvenstvu i jednu u kupu vodio je Mišo Krstičević momčad Zrinjskog da bi na kraju podnio ostavku. U tim susretima upisao je dva remija i jednu pobjedu, a privremeno će ga zamijeniti Dalibor Cvitanović.

"HŠK Zrinjski želi službeno potvrditi da je šef stručnog stožera Mišo Krstičević odlučio podnijeti ostavku na svoju funkciju, a koju je predsjedništvo kluba na izvanrednoj sjednici jednoglasno prihvatilo. Momčad će u Kup utakmici protiv Veleža, kao i prvenstvenoj protiv Radnika voditi Dalibor Cvitanović", stoji u klupskom priopćenju.

Na klupu mostarskog kluba došao je nakon što je potpuno neočekivano otkaz dobio Branko Karačić, a Krstičević prihvatio izazov rada u novoj sredini.

Jedinu pobjedu upisao je protiv Slavije 2:0 autogolom Popovića i pogotkom Kordića iz penala, u Kupu je remizirao 2:2 protiv Veleža dok je za vikend odigrao 1:1 protiv Drine iz Zvornika.

Zrinjski ostavlja na trećem mjestu prvenstvene ljestvice s tri boda zaostatka za vodećim Širokim.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!