Nogomet

Torres: "Zbog ovakvih sam se noći vratio", Rolfes: "Bayer nije bio dovoljno hrabar"

Borna Rupnik • srijeda, 18.03.2015.
Torres: "Zbog ovakvih sam se noći vratio", Rolfes: "Bayer nije bio dovoljno hrabar"
Foto: EPA

Fernando Torres bio je posebno oduševljen proslije uspjeha protiv Bayera, Diego Simeone priznaje da se naježio, a Apotekari žale za propuštenom prilikom.

Mario Suarez postigao je uz malo sreće pogodak koji je Atletico Madridu osigurao jedanaesterce, a u petoj seriji presudnim se pokazao promašaj Stefana Kiesslinga, koji nije skrivao suze po završetku raspucavanja.

"Zbog ovakvih sam se noći vratio u Atletico. Nikada nisam sumnjao da je to pravi potez, makar nije bilo lako s Bayerom. Namučili smo se, a u raspucavanju obično slavi momčad koja je odlučnija", sažeo je španjolski napadač Fernando Torres.

Trener Atletica, Diego Simeone, naposljetku je mogao biti zadovoljan i ishodom i podrškom s tribina Vicente Calderona.

"Među osam smo najboljih i naježim se dok to izgovaram. Navijači me oduševljavaju, nisu ni svjesni koliko snage daju našim igračima. Jako cijenim ovu skupinu igrača koja nikada ne odustaje. Čak kada ne igra dobro, daje svoj maksimum", izjavio je.

Roger Schmidt s kormila Bayera vjeruje da je za konačni uspjeh trebalo malo više iskustva u sličnim utakmicama.

"Mladi smo, nije nam lako izdržati u ovakvoj atmosferi. Nedostajalo nam je koncentracije i mirnoće s bijele točke i naravno da smo razočarani nakon ovakve borbe. Možemo biti zadovoljni jer smo dali sve od sebe", rekao je.

Bayerov kapetan Simon Rolfes uzrok je poraza potražio u nedostatku hrabrosti kada se pristupilo udarcima s bijele točke.

"Atletico je od prve minute bio aktivniji, a mi nedovoljno samopouzdani. Da smo zabili, Atleticu bi bilo vraški teško, a ovako nas je pritisnuo i nismo mogli ubrzati igru. Pri izvođenju jedanaesteraca nismo bili dovoljno hrabri, a treba vam i malo sreće. Ostaje gorak okus", zaključio je.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!