Nogomet

Conte: "Zaslužili smo pobjedu, Bugarska je vrlo rijetko prijetila. Želim ovakvu igru u svakoj utakmici"

Branimir Korać • nedjelja, 29.03.2015.
Conte: "Zaslužili smo pobjedu, Bugarska je vrlo rijetko prijetila. Želim ovakvu igru u svakoj utakmici"
Foto: EPA

Italija nije oduševila u Sofiji, u teškim uvjetima po hladnom vremenu praćenom kišom Talijani su na kraju uspjeli uzeti barem bod remiziravši 2:2, no Antonio Conte vjeruje da su trebali osvojiti sva tri...

Debitant Eder spasio je Italiju i donio joj bod u Sofiji. Eder je ušao u 58. minuti umjesto Zaze, a u 84. minuti izjednačio je na 2:2 i spasio Italiju od poraza.

"Jako sam sretan ponajprije jer sam pomogao momčadi da dođe do važnog boda. Bila je teška utakmica protiv dobro organiziranog protivnika koji se odlično branio i bio jako opasan iz kontranapada. Postigli smo rano pogodak i možda smo pomislili da nas čeka lagana utakmica, ali oni su onda u kratkom razdoblju postigli dva pogotka i zakomplicirali nam posao", kaže Eder.

Iako nisu stigli do željena tri boda, Eder smatra da Talijani mogu biti zadovoljni.

"Napravili smo puno pozitivnih stvari, uspjeli smo doći do poravnanja i imali smo prilike za pobjedu. Možemo popraviti neke stvari, ali moramo biti zadovoljni."

Antonio Conte bio je nezadovoljan rezultatom.

"Zaslužili smo pobjedu, Bugarska je iskoristila prilike u rijetkim trenucima kada je zaprijetila. Igrali smo dobro, postigli dva pogotka i trebali smo ih postići još. Dobro smo reagirali nakon što smo primili dva brza gola i želim da ovako igramo u svakoj utakmici."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik29.03.2015. u 17:14
    I prije su se talijani mucili ali bi uvijek izvukli neku tijesnu pobjedu,ovo kakvi su sad je uzas...strasno limitiranu ekipu imaju.
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik29.03.2015. u 17:05
    Talijani zadovoljni s 2:2 protiv Bugara, mi s 5:1 pobjedom nezadovoljni :D
    Obrisan korisnik