Nogomet

Baždarević: "Ne mogu ocijeniti iz susreta protiv Andore na kojoj smo razini"

Branimir Korać • nedjelja, 29.03.2015.
Baždarević: "Ne mogu ocijeniti iz susreta protiv Andore na kojoj smo razini"
Foto: EPA

Bosna i Hercegovina svladala je u gostima Andoru s 3:0 i tako stigla do prve pobjede u ovom kvalifikacijskom ciklusu. Momčad je po prvi puta s klupe vodio Mehmed Baždarević, a pobjedu joj je donio s tri pogotka Edin Džeko...

Mehmed Baždarević debitirao je na klupi Bosne i Hercegovine glatkom pobjedom protiv Andore 3:0. Ništa drugo nije se niti očekivalo, skroman protivnik nije smio stvoriti probleme BiH.

"Najvažnije je bilo pobijediti, odigrati ozbiljno i vratiti se s tri boda. Među igračima se osjećala mala nervoza, ali uspjeli smo slaviti. Od početka smo se postavili ozbiljno iako nije bilo lako pripremiti utakmicu protiv ovakvog protivnika. Zadovoljan sam pristupom i najviše ću pamtiti ozbiljnost igrača", rekao je Meša.

Baždarević na osnovu ovakve utakmice još uvijek ne može ocijeniti gdje se BiH trenutno nalazi.

"Teško je to ocijeniti na osnovu ovog susreta. Bilo je dobrih trenutaka, ali trebam pričekati jačeg protivnika. Dobro je da se ne osjeti ulazak novih igrača u reprezentaciju za što su najzaslužniji oni starosjedioci koji su izuzetno dobro primili nova imena."

Koliko u korist BiH ide pobjeda Walesa u Izraelu, Baždarević nije htio komentirati.

"Taj me rezultat iznenadio jer se Wales namučio protiv Andore. No to je samo dokaz da su u ovoj skupini svi pobjedivi, a koliko će nam značiti taj rezultat, tek ćemo kasnije znati. Nadam se da nas neće nitko pobijediti."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik30.03.2015. u 05:11
    kako je mesa mogo izostavit vrsajevica i susica ...
    Obrisan korisnik
  • narada10829.03.2015. u 19:51
    pola ciklusa će biti odrađen ovog vikenda, i još je puno toga neizvjesno. Jarani su još u igri al treba im serija ali treba im isto da se poklope rezultati drugih. Koliko će igrači onih reprezentacija koji se još bore (poput Irske, Švicarske, Škotske i mnogih drugih) u proljeću, znači pri kraju... [više na forumu]
    narada108