Nogomet

Simeone: "S Modrićem se Real jače nametne", Modrić: "Susreti s Atleticom bit će sjajni"

Borna Rupnik • ponedjeljak, 13.04.2015.
Simeone: "S Modrićem se Real jače nametne", Modrić: "Susreti s Atleticom bit će sjajni"
Foto: EPA

Gradski rivali Atletico Madrid i Real Madrid snage će odmjeriti u utorak, u četvrtfinalu Lige prvaka, a bit će to ujedno i okršaj Marija Mandžukića i Luke Modrića.

Nakon što je dobio zeleno svjetlo Atleticove liječničke službe za nastup protiv Real Madrida, Mario Mandžukić dobit će i povjerenje svog trenera Diega Simeonea. Argentinac ga je najavio u prvoj postavi u prvom dvoboju četvrtfinala Lige prvaka.

"Normalno je trenirao i spreman je za nastup te će vjerojatno zaigrati u udarnoj jedanaestorici, u kojoj će na golu biti Oblak", otkrio je Simeone.

"Protiv Real Madrida moramo biti na najvišoj razini, s obzirom da im Ramos, Rodriguez i Modrić donose dodatnu agresiju i pokretljivost. Pogotovo Modrić, koji je vrlo važan igrač i kojim se Real jače nametne na terenu", istaknuo je.

S druge strane, Luka Modrić prisjetio se i prošlosezonskog finala Lige prvaka u Lisabonu, kada je Kraljevski klub izjednačio u nadoknadi te pobijedio Atletico u produžetku.

"Kada je Ramos izjednačio, znali smo da ćemo pobijediti. To je bila nezaboravna noć. Ancelotti nam je donio iskustvo i mir, a svoje vrline prenosi na igrače, koji žele svakim danom biti sve bolji", rekao je hrvatski veznjak.

"Susreti s Atleticom bit će sjajni, ali i teški. Real je u dobroj formi, motiviran je i pripremljen. Naravno, u gradskom su derbiju očekivanja posebna te moramo biti itekako koncentrirani. Napravit ćemo sve što možemo", zaključio je Luka Modrić.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!