Nogomet

Poznati suci za uzvratne susrete polufinala Kupa: Zebec delegiran na Kantridu

Mihaela Bradovski • ponedjeljak, 20.04.2015.
Poznati suci za uzvratne susrete polufinala Kupa: Zebec delegiran na Kantridu
Foto: Bruno Karadža

Određeni su suci koji će odraditi posao u uzvratnim dvobojima polufinala Kupa. Na Kantridu je delegiran Mario Zebec iz Cestice dok je u Parku mladeži suditi Ivan Bebek...

U srijedu su na rasporedu uzvratni dvoboji polufinala Hrvatskog nogometnog kupa. Prednost iz prvog susreta ima Dinamo koji je u Maksimiru svladao Rijeku s 2:1 dok su Hajduk i Split na Poljudu odigrali 1:1.

Veliki derbi između Rijeke i Dinama odigrat će se na Kantridi od 18 sati i 30 minuta, a na ovom susretu pravdu će dijeliti Mario Zebec iz Cestice kojem će pomagati Borut Križarić iz Čakovca te Dalibor Conjar iz Osijeka. Četvrti sudac je Bruno Marić.

Nakon posljednja dva dvoboja između Rijeke i Dinama bilo je dosta povika na suđenje, a tada su sudili Mario Strahonja u Rijeci kada su nezadovoljni bili Zagrepčani te Bruno Marić u Zagrebu kada nisu zadovoljni bili Riječani.

U drugom polufinalnom dvoboju također neće nedostajati uzbuđenja, a u Parku mladeži od 16 sati i 30 minuta sastaju se Split i Hajduk. Ovaj dvoboj vodit će Riječanin Ivan Bebek dok će pomoćni suci biti Tomislav Petrović iz Valpova i Miro Grgić iz Osijeka. Četvrti sudac je Željko Frković iz Gospića.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Izdvojeno

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!