Nogomet

Vulić: "Budite sigurni da nećemo čuvati rezultat, moramo ići po pogodak"

Mihaela Bradovski • utorak, 21.04.2015.
Vulić: "Budite sigurni da nećemo čuvati rezultat, moramo ići po pogodak"
Foto: Duje Bonačić

Split je ostao neporažen u prvom susretu polufinala Kupa na Poljudu, odigrao je protiv Hajduka 1:1 i u Parku mladeži tražit će prolaz u finale. Zoran Vulić najavljuje otvorenu igru i da njegova momčad neće čuvati rezultat...

Zoran Vulić nema namjeru igrati na remi bez pogodaka koji bi odveo njegovu momčad u finale Kupa. Vulić traži otvorenu igru, pogodak i prolaz u finale.

"Budite sigurni da nećemo igrati 0:0 jer to sigurno ne bi dobro završilo. Igrat ćemo na pogodak, nastaviti igrati svoju igru jer mi svakog protivnika doživljavamo jednako bez obzira kako se on zove. Osobno ne osjećam pritisak, ali znam da je dijelu mojih igrača ovo prilika da po prvi puta dođu u finale i moguće da osjećaju nervozu", kaže Vulić.

Vulić se ne zamara situacijom u Hajduku i promjenom trenera.

"Apsolutno me ne zabrinjava Hajdukova igra jer isključivo gledam svoju momčad. Moram smiriti svoje igrače, pripremiti ih za finale jer u ovakvim susretima presudna je glava."

Mladi Marko Rog jedan je od onih koji bi mogli biti među igračima odluke.

"Nestrpljivo čekam utakmicu, spremni smo za ovo polufinale i očekujemo ulazak u finale. Znamo da je ovo jedna od najvažnijih utakmica u povijesti Splita i dat ćemo sve od sebe za pobjedu. Hajduk je dobar i iako ne igra najbolje u zadnje vrijeme, očekuje nas zanimljiva utakmica."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Izdvojeno

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!