Nogomet

Vučević: "Smatram da je Hajduk bolji od Splita i da smo favoriti"

Mihaela Bradovski • utorak, 21.04.2015.
Vučević: "Smatram da je Hajduk bolji od Splita i da smo favoriti"
Foto: FaH

Iako je Split odnio remi s Poljuda i dosta mu je remi bez pogodaka za ulazak u finale, Goran Vučević stavlja teret favorita za prolaz u finale na svoju momčad...

Hajduk u Parku mladeži mora ostvariti pobjedu ili barem remi s više postignutih pogodaka da bi prošao u finale Kupa. Goran Vučević pozvao je Hajdukove navijače da napune stadion u parku mladeži i pomognu njegovim igračima.

"Apeliram da dođe što više naših navijača da pomognu ovoj mladoj momčadi, da svi zajedno učinimo maksimum i da idemo u finale. Psihološka priprema bit će jako bitan segment cijele priče. Moj zadatak je bio i nakon Rijeke podići momčad što je više moguće nakon negativnih rezultata koji su bili. U zadnjih nekoliko kola trebali smo imati 6-7 bodova više na svojem kontu gledajući našu igru u odnosu na protivničku i sve je to utjecalo. Ali dečki su reagirali dobro protiv Rijeke i ne vjerujem da neće biti jednako i protiv Splita."

Vučević ne bježi od uloge favorita i tvrdi da je samo prolaz u finale zadovoljavajući rezultat.

"Ja mislim da je Hajduk bolji od Splita, rezultat je možda bolji za njih, ali mi sutra na travnjaku trebamo pokazat da smo bolja momčad. Teško se izraziti u postocima o šansama, ali ja mislim da smo mi favoriti i da ništa drugo osim našeg prolaza neće nas zadovoljiti. "

O Zoranu Vuliću ima visoko mišljenje, no ovaj put nije htio previše riječi trošiti na protivničkog trenera.

"O Zoranu Vuliću je suvišno govoriti, već sam više puta to rekao. Moja želja je bila da bude u Hajduku gdje mu je i mjesto."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Izdvojeno

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!