Tenis

Marina Melnikova preokretom do pobjede protiv Petre Martić u Stuttgartu

Mihaela Bradovski • utorak, 21.04.2015.
Marina Melnikova preokretom do pobjede protiv Petre Martić u Stuttgartu
Foto: Jurica Rako

Ruskinja Marina Melnikova ušla je u glavni ždrijeb turnira u Stuttgartu nakon što su neke igračice otkazale nastup i kao sretna gubitnica u prvom kolu nadigrala je Petru Martić i ispratila je iz turnira...

Poslije tri pobjede u kvalifikacijama turnira u Stuttgartu, Petra Martić odigrala je slabije u susretu prvog kola glavnog ždrijeba i završila je s nastupom.

Ruskinja Marina Melnikova ušla je u turnir kao lucky loser, činilo se da je Petra imala sreće sa ždrijebom, ali nije bila na razini igre iz nekih mečeva kvalifikacija.

U dobrom dijelu prvog seta još je igrala dobro i imala kontrolu ned mečom, ali nakon što je ispustila 4:2 i dozvolila Ruskinji preokret, sve je krenulo nizbrdo.

Melnikova je od već spomenutog rezultata nanizala čak sedam gemova i ne samo da je uzela prvi set, već je i stigla do dvostrukog breaka i velike prednosti u drugom. Do kraja meča nije dozvolila povratak Petri Martić i otišla je do pobjede sa 6:4, 6:2.

WTA Stuttgart, prvo kolo:
Marina Melnikova (Rusija) - Petra Martić (Hrvatska) 6:4, 6:2

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • narada10821.04.2015. u 18:54
    Nije dobro, psiha igrala svoje. Uvjeti povoljni kao nikad, jer Melnikova nema pobjede na WTA-touru, ako je komentator bio točan.
    narada108