Nogomet

Jardim: "Monaco se može nositi s bilo kojom taktikom Juventusa", Allegri: "Nećemo se zaletjeti"

Borna Rupnik • utorak, 21.04.2015.
Jardim: "Monaco se može nositi s bilo kojom taktikom Juventusa", Allegri: "Nećemo se zaletjeti"
Foto: EPA

Monaco i Juventus u srijedu će odlučivati o jednom putniku u polufinale Lige prvaka, a obojica trenera tvrde da imaju dovoljno aduta za uspjeh.

Stara dama u Kneževinu stiže s jednim pogotkom prednosti, no Monaco se nada kako će uspjeti reprizirati utakmicu sa Zenitom u grupnoj fazi Lige prvaka i doći do potrebne pobjede.

"Mislim da možemo ponoviti partiju protiv Zenita. Moramo biti pametni, a igrači će biti ti koji će napraviti potrebnu razliku na terenu", rekao je trener Monaca Leonardo Jardim dan uoči uzvratnog četvrtfinalnog dvoboja.

Danijel Subašić i suigrači, kaže Jardim, znaju sve što ih čeka u srijedu: "Spremni smo se nositi s bilo kojom Juventusovom taktikom".

S druge strane, Massimiliano Allegri na klupi Juventusa uvjeren je da će sačuvati vodstvo 1:0, no ponudio je i dozu opreza.

"Monaco je momčad koja se dobro brani, a fizički je snažna. Stoga će nam biti teško, kao i u prvoj utakmici. Mogle bi odlučivati nijanse", izjavio je.

"Nećemo se zaletjeti, ali mi želimo u polufinale. Imamo šansu, ovisimo sami o sebi, imamo kvalitetu i karakter. Samo trebamo ostati hrabri i usredotočeni", zaključio je Allegri.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!