Nogomet

Iniesta: "Nisam nikada ni otišao", David Luiz: "Protiv Barcelone više nismo mogli"

Borna Rupnik • srijeda, 22.04.2015.
Iniesta: "Nisam nikada ni otišao", David Luiz: "Protiv Barcelone više nismo mogli"
Foto: EPA

Andres Iniesta i Neymar režirali su prvi pogodak Barcelone protiv PSG-a, a Neymar je potom dodao i drugi pa Katalonci nisu imali problema pri plasmanu u polufinale Lige prvaka.

Momčad Luisa Enriquea lakoćom je izbacila Parižane iz elitnog europskog natjecanja. Nakon 3:1 na krilima Luisa Suareza u Francuskoj, u Barceloni se u egzekutora prometnuo brazilski napadač Neymar, strijelac oba pogotka za konačnih 2:0.

Prvi mu je pogodak na pladnju servirao Andres Iniesta prekrasnim slalomom kroz pariške čuvare, a poslije utakmice pitali su ga znači li to da se vratio.

"Nikada nisam ni otišao. Nije bilo lako, bez obzira na prednost iz prve utakmice, ali odlično igramo u završnici sezone. Ovako Barcelona treba izgledati, a unatoč dobroj formi ostajemo svjesni da se važne utakmice dobivaju detaljima", prokomentirao je iskusni Španjolac.

Neymar je svoju brojku postignutih pogodaka ove sezone zaokružio na 30.

"Mislim da je ovo najbolja forma Barcelone u sezoni. Ide nam u Ligi prvaka i u Primeri, samo moramo tako nastaviti te ostvariti svoje ciljeve, odnosno otići do kraja", rekao je.

Njegov sunarodnjak u pariškom dresu, David Luiz, ponovno je imao velikih propusta u obrani, uključujući i čuvanje Neymara.

"Barcelona je bila bolja u obje utakmice i zaslužila je proći. Iskoristili su svoje prilike i protiv njih više nismo mogli. Svi klubovi troše, a mi moramo postati još bolji i naredne se sezone boriti za osvajanje Lige prvaka", izjavio je Brazilac.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!