Nogomet

Nigerijski izbornik Stephen Keshi po treći put na klupi reprezentacije

Mihaela Bradovski • srijeda, 22.04.2015.
Nigerijski izbornik Stephen Keshi po treći put na klupi reprezentacije
Foto: EPA

Stephen Keshi vraća se na klupu nigerijske reprezentacije i to po treći put. Keshi je vodio Nigeriju u dva navrata, a sada mu je po treći puta poklonjeno povjerenje...

U prvom razdoblju na klupi Nigerije Stephen Keshi osvojio je Afrički kup nacija 2013. godine da bi nakon Svjetskog prvenstva u Brazilu ostao bez novog ugovora. Međutim kasnije je vraćen na klupu kako bi pomogao Nigeriji da se plasira na ovogodišnji Afrički kup nacija, ali kada mu to nije pošlo za rukom, suradnja je prekinuta. Ipak, sada je ponovno vraćen i potpisao je dvogodišnji ugovor.

"Ovo je novi početak, trebamo podršku navijača i medija da bi se vratili tamo gdje je Nigeriji mjesto. Kao trener i bivši igrač bio sam jako tužan što se nismo plasirali na Kup nacija. Da bi uspjeli, moramo svi stati zajedno jer reprezentacija nije moja nego nigerijska", kaže Keshi.

Došlo je i do promjena među Keshijevim pomoćnicima i tako više neće surađivati s Danielom Amokachijem kao najbližim suradnikom već ga je zamijenio Salisu Yusuf.

Keshi je kao igrač oblačio dres Nigerije 64 puta, a kao izbornik vodio je i reprezentacije Toga i Malija.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • cameosis22.04.2015. u 15:05
    go, super eagles!
    cameosis