Nogomet

Video: Marko Bencun donio važna tri boda Brasovu u borbi za opstanak

Branimir Korać • srijeda, 29.04.2015.
Video: Marko Bencun donio važna tri boda Brasovu u borbi za opstanak
Foto: Duje Bonačić

U 29. kolu rumunjskog prvenstva Brasov je gostovao kod Universitatee u Craiovi i ubilježio tri boda slavivši s minimalnih 1:0. Iako su gosti igrali s igračem manje sat vremena, svejedno su uspjeli doći do pobjede...

Napokon je Brasov uspio prekinuti negativan niz i doći do pobjede. Gostovao je u Craiovi kod Universitatee koja se za razliku od njega bori za Europu te je upisao minimalnu pobjedu.

Prije više od mjesec dana Brasov je posljednji put slavio i to na svom stadionu s 1:0 protiv Dinama iz Bukurešta, a isti rezultat ubilježen je i u ovom dvoboju.

Domaćinu nije pomoglo niti to što je igrao od 35. minute s igračem više na travnjaku nakon što je isključen Gabriel Matei, Brasov se dobro postavio i unatoč igri s igračem manje uspio je izdržati.

Ne samo da nije primio pogodak, već ga je i postigao. U 57. minuti u igru je ušao Hajdukov igrač na posudbi u Brasovu Marko Bencun te 20 minuta kasnije zabio za pobjedu.

Osim Bencuna, u igru je ušao i Saša Novaković, a svih 90 minuta odradili su Adnan Aganović, Tomislav Jurić, Mislav Leko i Leopold Novak.

Rumunjsko prvenstvo, 29. kolo:
Universitatea Craiova - Brasov 0:1

Ljestvica:
1. Steaua 60
2. Targu Mures 59
3. Petrolul 48
4. Universitatea Craiova 47
...
12. Brasov 31
...

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Mithrandir02.05.2015. u 11:52
    Koji k...taj radi u Rumunjskoj?!!?!?!?
    Mithrandir