Nogomet

Video: Bilićev Bešiktaš slavio u derbiju i vratio se na vrh turskog prvenstva

Branimir Korać • nedjelja, 03.05.2015.
Video: Bilićev Bešiktaš slavio u derbiju i vratio se na vrh turskog prvenstva
Foto: EPA

Uvijek neugodan dvoboj protiv Trabzonspora ovaj put otišao je na stranu Bilićevog Bešiktaša. Pobjeda u ovom susretu vratila je Bešiktaš na vrh turskog prvenstva gdje nastavlja mrtvu utrku za naslov prvaka...

Svaki izgubljeni bod za momčadi s vrha poretka u turskom prvenstvu može značiti i gubitak bitke za naslov prvaka. Bešiktaš zasad napreduje sjajno i nalazi se u odličnoj poziciji uoči same završnice.

Gostovanje kod Trabzonspora proglašeno je jednim od ključnih u borbi za trofej, a Bešiktaš ga je odradio na najbolji način i pobjedom 2:0 čime je Trabzonspor dobio udarac u borbi za Europsku ligu, a Bešiktaš se vratio na vrh ljestvice.

Demba Ba u ovom susretu ušao je na travnjak u drugom poluvremenu s klupe i odmah nakon ulaska stigao je do pogotka. Minutu kasnije, u 58. minuti doveo je Bešiktaš u vodstvo i otvorio mu put prema pobjedi.

Točku na i na ovom gostovanju stavio je u sudačkoj nadoknadi Mustafa Pektemek koji je zaokružio priču i postavio konačnih 2:0.

Bešiktaš na vrhu ljestvice ima 64 boda, bod više od Fenerbahčea i tri od Galatasaraya koji u ponedjeljak gostuje kod Akhisara.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!