Nogomet

Demba Ba: "Nije me iznenadilo što me Bilić ostavio na klupi, sastav je bio logičan"

Mihaela Bradovski • utorak, 05.05.2015.
Demba Ba: "Nije me iznenadilo što me Bilić ostavio na klupi, sastav je bio logičan"
Foto: EPA

Bešiktaš je stigao do vrijedne gostujuće pobjede kod Trabzonspora 2:0 i tako nastavio bitku s Galatasarayem i Fenerbahčeom za tursku titulu. Mrežu domaćina načeo je Demba Ba koji je ušao tek u drugom poluvremenu...

Slaven Bilić odlučio je prebaciti Dembu Ba na klupu i izostaviti ga iz startne postave na gostovanju kod Trabzonspora, a napadač Bešiktaša minutu nakon ulaska u igru doveo je svoju momčad u vodstvo. Iako je dosad konstantno počinjao u prvoj momčadi, Ba se složio s trenerom da krene u derbiju na klupi.

"Nisam uopće bio iznenađen što me trener ostavio na klupi. S obzirom na broj stranih igrača na terenu, sastav je bio potpuno logičan. Sretan sam što smo uspjeli slaviti, ovo je vrlo teško gostovanje", rekao je Bilićev napadač.

Ba je postigao najbrži pogodak ove sezone kada se gledaju minute provedene na travnjaku igrača koji su ušli s klupe, to mu nje 17. pogodak u prvenstvu čime je srušio svoj osobni rekord.

"Ne mogu biti sretniji, zabio sam i pobijedili smo. Potvrdili smo da smo pravi kandidati za naslov prvaka."

U sljedećem kolu Bešiktaš će ugostiti momčad Gaziantepspora koja trenutno drži 11. poziciju, Galatasaray koji ima isti broj bodova kao i Bešiktaš dočekuje devetoplasirani Konyaspor, a Fenerbahče s bodom manje od vodećeg dvojca putuje kod Sivasspora.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Izdvojeno

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!