Nogomet

Alaba: "Pobijedit ćemo 4:0", Benatia: "Tko ne vjeruje, neka radije ostane kod kuće"

Borna Rupnik • utorak, 12.05.2015.
Alaba: "Pobijedit ćemo 4:0", Benatia: "Tko ne vjeruje, neka radije ostane kod kuće"
Foto: EPA

David Alaba i Medhi Benatia, braniči njemačkog prvaka Bayerna, otvoreni su optimisti uoči lova na velika tri gola zaostatka protiv Barcelone u polufinalu Lige prvaka.

Momčad Luisa Enriquea u utorak će istrčati na Allianz Arenu s pobjedom 3:0 iz prve utakmice na Camp Nou, a David Alaba i Medhi Benatia smatraju da taj rezultat nije nedostižan te da bi Bayern mogao osigurati svoju vizu za berlinsko finale Lige prvaka.

"Pobijedit ćemo 4:0", tvrdi austrijski reprezentativac David Alaba, koji se tek vraća nakon ozljede koljena. "Nadam se da ću biti spreman za finale u Berlinu", izjavio je.

Njegov kolega iz obrambene linije, Medhi Benatia, svoj optimizam gradi i na domaćoj utakmici protiv Porta u četvrtfinalu elitnog europskog natjecanja. Bayern je tada morao nadoknaditi 1:3 protiv Portugalaca i slavio je 6:1.

"Naravno da nam neće biti lako s Barcelonom. Međutim, tko ne vjeruje u prolazak, neka radije ostane kod kuće. Bayern ima odličnu momčad i u Münchenu može svakome napuniti mrežu. To smo već dokazali", rekao je Benatia.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik12.05.2015. u 17:38
    ovo je presmiješno da će dobit 4-0...mislim da ih očekuje još jedan poraz s hendikepom
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik12.05.2015. u 16:22
    Malo je Bayern preponosit , misli da je ovo liga u kojoj nema ravnog protivnika .. Smijesno je ocekivat neki preokret nakon 3 komada minusa, Ne moze odbrana Bayerna da se nosi sa Freiburgom kamo li sa Messijem , Suarezom ... Trenutno su mnogo slabiji , ali cuda su moguca :D
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik12.05.2015. u 09:24
    čisto sumnjam da će i dobit
    Obrisan korisnik