Nogomet

Hearts zainteresiran za dovođenje Nike Datkovića, Rijeka će razmotriti ponudu

Branimir Korać • utorak, 12.05.2015.
Hearts zainteresiran za dovođenje Nike Datkovića, Rijeka će razmotriti ponudu
Foto: Yasuyuki Nagatsuka

Hearts se vraća u škotsku Premier ligu i traži pojačanja za sljedeću sezonu. Kako navode škotski mediji, Niko Datković trebao bi biti jedno od novih imena u klubu.

Niko Datković trenutno se nalazi na posudbi u Speziji, a postoji izgledna opcija transfera u Škotsku gdje bi se priključio povratniku u Premier ligu Heartsu.

Škotski mediji navode da je menadžer Heartsa Robbie Neilson u nekoliko navrata gledao Datkovića i smatra da bi mogao biti pojačanje koje traže u posljednjoj liniji.

Hearts je spreman ponuditi za Datkovića oko pola milijuna eura, a iz Rijeke poručuju da su spremni na razgovor ukoliko se pojavi zadovoljavajuća ponuda.

"Naravno, ukoliko dođe bilo kakva ponuda koju jednostavno ne možemo odbiti, sjest ćemo, razgovarati i vidjeti kako ćemo se postaviti", poručio je Srećko Juričić.

Kako navode Škoti, Hearts želi ovaj posao što prije privesti kraju jer nisu jedini zainteresirani za Datkovića.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Izdvojeno

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik12.05.2015. u 18:02
    e moj sportnet....informacije koje vi prenosite nemaju veze sa vezom....Rijeka ne razmatra ponudu...vec je ta ponuda odbijena jer nije zadovoljavajuca (pola miliona eura)
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik12.05.2015. u 17:39
    ovo mu je veliki korak nazad u karijeri...svi znamo koliko je škotska liga pala zadnjih godina i trenutno su svi osim celtica (a i vidjeli smo njih protiv dinama) miljama od hrvatskih klubova,a kamoli tek neki klub koji tek ulazi u 1.ligu
    Obrisan korisnik