Nogomet

Vida: "Darijo Srna mi je prvi čestitao na pogotku i naslovu prvaka, obećao sam da ću ga skinuti s trona"

Branimir Korać • ponedjeljak, 18.05.2015.
Vida: "Darijo Srna mi je prvi čestitao na pogotku i naslovu prvaka, obećao sam da ću ga skinuti s trona"
Foto: Yasuyuki Nagatsuka

Kijevski Dinamo uzeo je naslov prvaka Ukrajine, a Domagoj Vida bio je jedini strijelac u pobjedi u derbiju protiv Dnipra koji je i definitivno označio da Kijevljani mogu započeti sa slavljem...

Domagoj Vida u derbiju protiv Dnipra prometnuo se u junaka kijevskog Dinama, iskoristio je pogrešku obrane Dnipra i poslao loptu u mrežu. Bio je to ujedno i jedini pogodak Dinama u tom susretu, ali pogodak vrijedan tri boda i bijega na sedam bodova prednosti nad Šahtarom svega dva kola prije kraja prvenstva.

"Jako sam sretan, čestitam svim suigračima, trenerima i posebno Dinamovim navijačima koji su uvijek bili uz nas i vjerovali nam. Osjećam se sjajno, trebalo nam je puno vremena da dođemo do naslova prvaka. Sa zagrebačkim Dinamom osvojio sam titulu, a kada sam preselio u Kijev, obećao sam da ću prijatelja Darija Srnu skinuti s trona. Svaka čast Dnipru i Šahtaru na njihovim rezultatima, ali mislim da je Dinamo ove sezone zaslužio titulu", rekao je Vida.

Srna je bio prvi čestitar koji se javio Vidi.

"Darijo je bio prvi koji mi je čestitao na pogotku i naslovu prvaka, on je veliki igrač i sjajna osoba. Pogodak? To je zasluga cijele momčadi", dodaje Vida.

U ovom susretu Dnipro je odmarao neke igrače nakon teškog dvoboja protiv Napolija, međutim Vida smatra da posao ne bi bio ništa teži i da su nastupili svi.

"Znali smo da će utakmica protiv Dnipra biti vrlo teška, uopće nije važno što neki igrači nisu igrali. Oni koji su bili na travnjaku borili su se do posljednje sekunde i želim čestitati Dnipru na ulasku u finale Europske lige, nadam se da će osvojiti trofej. Mi nismo smjeli kiksati i razočarati naše navijače, znali smo da ćemo doći do pogotka."

Što se tiče navodnog interesa milanskog Intera, Vida o tome ne razmišlja.

"Uopće ne razmišljam o tome, imam ugovor s Dinamom još dvije i pol godine. Igram u sjajnom klubu i ne želim otići. Sviđa mi se Kijev, ali i naša momčad. Žao mi je zbog svih ružnih stvari koje se događaju u ovom dijelu Europe, vjerujem da će sve uskoro završiti."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Izdvojeno

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!