Nogomet

Neodlučni u Bešiktašu, s Bilićem ipak razgovor na kraju sezone

Branimir Korać, Mihaela Bradovski • srijeda, 20.05.2015.
Neodlučni u Bešiktašu, s Bilićem ipak razgovor na kraju sezone
Foto: EPA

Slaven Bilić na kraju ove sezone napušta Tursku, glasila je vijest koja je dobivala potvrdu sa svih strana. Čelnici Bešiktaša nakon današnjeg sastanka poručili su kako će Bilić ostati na klupi još samo naredne dvije utakmice da bi ipak kasnije klub poručio da će se s Bilićem razgovarati nakon posljednjeg kola...

Nakon poraza od Konyaspora i definitivnog ispadanja iz utrke za naslov prvaka, Slaven Bilić bio je svjestan što ga čeka. I sam je poručio da mu je jasno da nakon ovoga neće ostati na klupi.

Turski mediji još sinoć su počeli javljati kako je donesena odluka i da je Bešiktaš već u potrazi za novim trenerom što je iz kluba danas demantirano i najavljen je sastanak čelnika na kojem se raspravljalo o hrvatskom stručnjaku. Odluka je na kraju priopćena, a ona glasi: Bilić odlazi na kraju sezone.

U Bešiktašu očito i dalje postoji dio onih koji žele vidjeti Bilića na klupi i sljedeće sezone stoga je kasnije priopćeno da će ipak nakon završetka sezone čelnici kluba sjesti s Bilićem i razgovarati o budućnosti.

Bez obzira na ovu odluku čelnika kluba, Bilić je s Bešiktašom imao odličnu sezonu. Nije mogao igrati na svojem stadionu, imao je značajno manji budžet od Fenerbahčea i Galatasaraya, ali unatoč tome bio je praktički do samog kraja u borbi za naslov.

Nakon ove situacije, Bilić ozbiljnije ulazi u kombinaciju za preuzimanje West Hama koji se spominje kao najzainteresiraniji za njegove usluge.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Izdvojeno

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik21.05.2015. u 13:48
    Najbolje bi bilo vratit mu se u Hajduk :)
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik20.05.2015. u 20:23
    Pa malo je previse laja kako bi volija ic trenirat u Englesku. Al bas previse. J... ga, ljudi to ne vole. A sta se tice rezultata, objektivno je Besiktas daleko iza Galate i Fenera, daleko. Tako da se vise tesko moglo
    Obrisan korisnik
  • Pope John Paul II20.05.2015. u 19:56
    Po mojem prelaz iz Bešiktaša u West ham bio sa konja na magarca.
    Pope John Paul II
  • staropramen20.05.2015. u 18:49
    u west ham :)
    staropramen
  • Ivo Krečak20.05.2015. u 17:26
    neka, sad lipo nek ide englezima
    Ivo Krečak