Nogomet

Bilićev Bešiktaš poražen u derbiju, Galatasaray nadomak naslova prvaka Turske

Branimir Korać • nedjelja, 24.05.2015.
Bilićev Bešiktaš poražen u derbiju, Galatasaray nadomak naslova prvaka Turske
Foto: EPA

Bešiktaš nije uspio zaustaviti Galatasaraya u pohodu prema naslovu prvaka Turske. U derbiju 33. kola Galatasaray je nadigrao Bilićevu momčad i slavio s 2:0...

Galatasaray je napravio još jedan veliki korak prema naslovu prvaka Turske. Svladao je u derbiju 33. kola Bešiktaš s 2:0 odvojio se od Fenerbehčea na šest bodova razlike uz utakmicu više i potreban mu je bod za potvrdu titule.

U posljednjem kolu Galatasaray gostuje kod Rizespora, a prvak može postati već u ponedjeljak ukoliko Fenerbahče ne uspije svladati u gostima Basaksehir kojem također trebaju bodovi u borbi za Europu.

U derbiju na stadionu Galatasaraya domaćin je vrlo brzo poveo i već u 11. minuti golom Oztekina stigao do prednosti. Igrači Bešiktaša u najavi susreta redom su izjavljivali kako će pokušati pobijediti za Bilića izrazili su mu podršku, ali jednostavno nije išlo.

Prilika je bilo na obje strane, no one Bešiktaša ostale su neiskorištene. U završnici susreta Sneijder je povisio na 2:0 i riješio pitanje pobjednika.

Dok je Galatasaray sve bliže naslovu prvaka, Bešiktaš će završiti sezonu na trećem mjestu, s ovim porazom izgubio je i priliku za borbu za drugo mjesto.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik24.05.2015. u 23:20
    bilić sve derbije spušio u 2g u turskoj
    Obrisan korisnik