Tenis

Lučić-Baroni: "Nekad bih bila utučena, odlučila je jedna lopta", Vekić: "Nisam imala izgleda"

Borna Rupnik • petak, 29.05.2015.
Lučić-Baroni: "Nekad bih bila utučena, odlučila je jedna lopta", Vekić: "Nisam imala izgleda"
Foto: EPA

Mirjana Lučić-Baroni i Donna Vekić u petak su završile svoj nastup na ovogodišnjem Roland Garrosu, ali ne odlaze nezadovoljne iz Pariza.

Nakon što je u drugom kolu izbacila treću nositeljicu Simonu Halep, u trećem je kolu Roland Garrosa Mirjana Lučić-Baroni poražena od Alize Cornet.

Meč je trajao više od dva i pol sata. "Nekad bih nakon ovakvih poraza bila utučena, no sada nije tako i moja očekivanja u nastavku sezone rastu. Odlučila je jedna lopta. Da sam možda pogodila taj forhend za 5:3, imala bih servis za meč. No, to se nije dogodilo", ispričala je Lučić-Baroni.

"Od svega trebam uzeti samo dobre stvari, tako pariški nastup doživljavam jako pozitivno. Posebno su mi velika očekivanja na svetoj travi Wimbledona uz koju me uvijek vežu posebne uspomene", istaknula je, prenosi Tenis Revija.

Donnu Vekić zaustavila je Ana Ivanović, no i mlada je hrvatska tenisačica zadovoljna onime što je pokazala u Parizu.

"Odigrala sam dva jako dobra meča i moram priznati da je ovo za mene bilo veliko iskustvo. Ivanović je odigrala izvanredan meč. Borila sam se, no nisam imala izgleda. Malo sam joj prekinula ritam početkom drugog seta, no ona se vratila još bolja i jača", sažela je.

"Igram sve bolje i veselim se sljedećim turnirima, posebice na travi gdje uvijek igram dobro. Do kraja godine želim ući među 50 najboljih", zaključila je Vekić, koja je nedavno ispala iz kruga 100 najboljih.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!