Nogomet

Šuker: "Blatter je dobio priliku da izliječi ranu koja brine nogometnu obitelj"

Branimir Korać • petak, 29.05.2015.
Šuker: "Blatter je dobio priliku da izliječi ranu koja brine nogometnu obitelj"
Foto: EPA

Sepp Blatter ponovno je izabran za predsjednika Fife, a čestitku mu je uputio i predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza Davor Šuker koji je poručio da mu je to prilika za vraćanje povjerenja u Fifu...

Na Kongresu Fife u Zürichu Sepp Blatter ipak očekivano je odnio pobjedu, slavio je s visokom prednosti nad Alijem bin al-Husseinom koji je odustao uoči drugog kruga glasovanja.

UEFA je bila protiv Blattera, na čelu s Michelom Platinijem zalagala se za drastične promjene, no one se ipak nisu dogodile. Predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza Davor Šuker uputio je na kraju čestitku Blatteru.

"Čestitam predsjedniku Seppu Blatteru na novom mandatu na čelu Fife. Glasovanje je pokazalo da Blatter ima podršku većeg dijela nogometnog svijeta i to treba respektirati. FIFA je svjetska nogometna organizacija i dosadašnje rukovodstvo očito je uspješno dosegnulo sve kontinente koji dobivaju jednakost i ravnopravnost kakvu zaslužuju", prenosi službena stranica HNS-a riječi Šukera.

Šuker je poručio da je pred Blatterom puno posla i poželio mu je sreću.

"Ovaj mandat je izvrsna prilika da se suoči sa svim izazovima i izliječi ranu koja brine nogometnu obitelj. Kako bi FIFA zaštitila nogometnu igru, moraju joj postati važni integritet, pozitivan imidž i transparentnost. Želim Blatteru puno sreće i da odradi mandat kako je i najavio u svojem govoru."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • cameosis30.05.2015. u 13:35
    suker je pametniji od tri cetvrtine komentatora na ovom zboristu ... fifa je uvijek blagonaklono gledala na hrvatsku, za razliku od uefe. zna gdje su mu saveznici.
    cameosis
  • Obrisan korisnik30.05.2015. u 13:07
    Ovaj Šuker je kao onaj iz one serije Dva smo svijeta različita. Kad njega slušaš njegov vokabular riječi je ograničen.
    Obrisan korisnik
  • renimus30.05.2015. u 09:47
    sukerov zivotni moto je zavuc se u sta vise supaka jer nikad ne znas koji ce ti sutra tribat
    renimus
  • Obrisan korisnik30.05.2015. u 01:14
    Rađe bi ga vidio iz rešetaka nego da nastavlja krasti i prati milijune.
    Obrisan korisnik