Nogomet

Glasgow Rangersi bez povratka u Premiership, Motherwell uvjerljiv u oba susreta

Branimir Korać • nedjelja, 31.05.2015.
Glasgow Rangersi bez povratka u Premiership, Motherwell uvjerljiv u oba susreta
Foto: EPA

Nogometaši Motherwella igrat će i sljedeće sezone u škotskom Premiershipu nakon što su u kvalifikacijama za Premiership bili bolji od Rangersa u dva susreta...

U kvalifikacijama za Premiership Motherwell je za protivnika imao slavne Rangerse iz Glasgowa i bio je uspješniji u obje utakmice. Pokazao je da je razlika u kvaliteti između dva razreda škotskog nogometa očita i s ukupnih 6:1 ostao je u ligi.

U prvoj utakmici u gostima Motherwell je slavio s 3:1 i bez problema je zadržao prednost u uzvratu, čak štoviše, slavio je s 3:0 i na svom travnjaku te s ukupnih 6:1 ostavio Rangerse bez željenog povratka.

Nakon posljednjeg sudačkog zvižduka došlo je do nereda na travnjaku u kojima je prednjačio Bilel Mohsni, branič Rangersa koji je na kraju zaradio crveni karton, a njegovim potezom nisu zadovoljni niti u klubu gdje mu je upitna budućnost.

Rangersi tako ipak ostaju u čekaonici za povratak u elitno društvo škotskog nogometa.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Izdvojeno

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • ManchaVerde01.06.2015. u 08:02
    Ako pogledas njihov web, cini se da ipak smatraju da je to isti klub, valjda su pravno rijesili tko ima pravo na povijest...uostalom onda ni Fiorentina, Perugia i mnogi drugi nisu klubovi koji su bili prije 20 godina...barem nisu nasljedili sve osim dugova, kao neki nasi klubovi (ne samo nogometni)
    ManchaVerde
  • cameosis01.06.2015. u 03:47
    sadasnji rangersi nikada nisu igrali u skotskom premiershipu, osnovani su nakon bankrota originalnog kluba. samim time se ne mogu "vratiti" u prvu ligu, nego slaviti premijeru -- iako mnogi svojataju povijest starog kluba, novi klub dijeli samo ime s originalom.
    cameosis