Nogomet

Ognjen Vukojević predstavljen u bečkoj Austriji: "Znam da je Austria veliki klub"

Mihaela Bradovski • utorak, 02.06.2015.
Ognjen Vukojević predstavljen u bečkoj Austriji: "Znam da je Austria veliki klub"
Foto: FaH

Ognjen Vukojević na neuobičajen način napustio je Dinamo i preselio u bečku Austriju. Bečani su ga predstavili, a Vukojević je istaknuo zadovoljstvo ovim transferom...

Nakon sezone provedene u Dinamu gdje se nije posebno naigrao, a klub je napustio na čudan način koji je izazvao sukob između braće Mamić, Ognjen Vukojević predstavljen je u bečkoj Austriji.

Vukojević je s bečkim klubom potpisao ugovor na dvije godine i trebao bi pomoći ovoj momčadi da se vrati u sam vrh austrijskog nogometa.

"Drago mi je zbog dolaska, znam da je Austria Beč veliki klub. Već sam razgovarao sa sportskim direktorom Frankom Wohlfahrtom i s prijateljem još iz Kijeva Aleksandrom Dragovićem, a on mi je rekao sve najbolje o klubu i došao sam ovdje. Beč je lijep grad, klub ima veliku povijest i Dragović mi je poručio da bi bilo dobro za mene doći igrati u dresu Austrije", rekao je Vukojević u razgovoru za klupsku stranicu nakon predstavljanja.

"Cijelu karijeru igrao sam zadnjeg veznog, u zagrebačkom i kijevskom Dinamu, Spartaku, reprezentaciji i mislim da imam dovoljno iskustva da bih mogao pomoći Austriji."

Sportski direktor bečke momčadi Frank Wohlfahrt istaknuo je da je klub doveo iskusnog i kvalitetnog igrača s 54 nastupa u dresu reprezentacije, s iskustvom igranja na završnicama velikih natjecanja te da s njegovim angažmanom klub dobiva novu dimenziju u veznoj liniji.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Izdvojeno

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik02.06.2015. u 17:45
    i sami suigrači su govorili o njegovoj sebičnosti u dinamu, a i mi smo vidjeli kako se poneo prema reprezentaciji. a kao igrač je nikakav, dinosaur koji ni u hnl nema mjesta. no od svega me jebe u mozak kakva je on to legenda dinama da mora poseban oproštaj imati? ko tu koga? ima osamdesetak... [više na forumu]
    Obrisan korisnik