Nogomet

Michael Essien preselio u Grčku i postao novim članom Panathinaikosa

Mihaela Bradovski • srijeda, 03.06.2015.
Michael Essien preselio u Grčku i postao novim članom Panathinaikosa
Foto: EPA

Bivši igrač sredine terena Chelseaja Michael Essien od sljedeće sezone igrat će u dresu Panathinaikosa. Essien je u Grčku stigao kao slobodan igrač i stavio je potpis na ugovor u trajanju od dvije godine...

Zvučno pojačanje stiglo je u Panathinaikos. Michael Essien je prihvatio uvjete koje su mu ponudili u Grčkoj i potpisao je dvogodišnji ugovor.

Ganski internacionalac imao je ugovor s Milanom do kraja završene sezone, a odmah po isteku ugovora Grci su reagirali, dovršili posao njegovog dovođenja i potpisali s njim dvogodišnju suradnju.

Essien je isticao zadovoljstvo postignutim dogovorom, ali i kompletnim toplim dočekom u Ateni.

"Jako sam sretan što sam ovdje i što ću nastaviti karijeru u Panathinaikosu. Jedva čekam da upoznam suigrače i krenem u borbu za trofeje s njima. Želim uzvratiti navijačima i svima u klubu ljubav koju su mi pokazali", rekao je Essien po dolasku u Atenu.

Essien je najbolje utakmice u svojoj karijeri odigrao u dresu Chelseaja gdje je po potrebi igrao i u posljednjoj liniji londonskog kluba,. U Chelsea je stigao iz Lyona 2005. godine, jednu sezonu proveo je na posudbi u madridskom Realu, a prošle godine preselio je u redove Milana.

S Milanom je imao potpisan ugovor na sezonu i pol, taman do ovog ljeta, a u dresu milanske momčadi zbog čestih problema s ozljedama odradio je tek 22 utakmice.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Izdvojeno

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik03.06.2015. u 23:23
    On im je zamjena za Šifa....
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik03.06.2015. u 21:47
    Nažalost silazna putanja nekoć strašnog igrača... možda na kraju završi i u Dinamu...
    Obrisan korisnik