Tenis

Dodig: "Cilj nam je ove sezone bila Grand Slam titula", Bryani: "Drago nam je da su naši prijatelji osvojili"

Branimir Korać • nedjelja, 07.06.2015.
Dodig: "Cilj nam je ove sezone bila Grand Slam titula", Bryani: "Drago nam je da su naši prijatelji osvojili"
Foto: EPA

Ivan Dodig i Marcelo Melo stigli su do svoje prve Grand Slam titule i ostvarili su cilj koji su si zacrtali uoči sezone. Posao im nije bio lagan, u finalu su za protivnike imali najbolji par svijeta Boba i Mikea Bryana...

Ivan Dodig i Marcelo Melo već duže vrijeme spadaju u one elitne najbolje parove svijeta. Međutim nedostajala im je potvrda toga, Grand Slam titula koju su sada i osvojili.

"Za obojicu je fantastičan osjećaj osvojiti Grand Slam titulu i svladati najbolji par u povijesti tenisa. Naš glavni cilj ove sezone bio je osvojiti Grand Slam, ali moram biti iskren, nisam vjerovao da će se to ostvariti u Parizu. Ovo nije naša najbolja podloga, ali imamo titulu", rekao je Dodig.

Melo je istaknuo sjajan odnos koji se razvio igrajući s Ivanom.

"Već dugo vremena igramo zajedno parove i rekao sam mu da možemo ostvariti puno toga. Mi smo danas više od dobrih prijatelja i zajedno smo osvojili i Grand Slam. Ovaj turnir je važan svakom Brazilcu zbog Gustava Kuertena i svega što je napravio ovdje, davao mi je podršku kroz tjedan i bio mi je inspiracija."

Bob i Mike Bryan na kraju su čestitali boljima.

"Čestitke Ivanu i Marcelu. Bio je to sjajan meč, oni su naši veliki prijatelji i drago nam je da su osvojili", poručio je Bob Bryan.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik07.06.2015. u 11:15
    Svaka čast Dodigu i Melu. Ali malo ću se osvrnuti sam na Dodiga. Znam da ljudi ne prate previše parove ali ovo je stvarno fantastično. Osvojiti GS protiv najboljeg para u povijesti...nema boljeg
    Obrisan korisnik
  • emilio2107.06.2015. u 08:33
    Bravo terminatoree!!
    emilio21
  • chepo07.06.2015. u 08:32
    Ovo mi je važnije od finala LP.
    chepo