Tenis

Rafael Nadal i Marin Čilić predvode nositelje u lovu na AMG GT

Sportnet • nedjelja, 07.06.2015.
Rafael Nadal i Marin Čilić predvode nositelje u lovu na AMG GT

Rafael Nadal, prvi nositelj, te naš Marin Čilić, drugi nositelj, glavni su "lovci" na automobil AMG GT na 642.070 eura "teškom" ATP turniru u Stuttgartu.

Iz Stuttgarta: Jurica Rako i Zoran Horvat:

Jučer je točno u podne objavljen ždrijeb turnira. Rafael Nadal (koji je ovdje već igrao dva puta na zemlji) je u prvom kolu slobodan, te će u drugom kolu zaigrati protiv boljeg između hrvatskog zeta Cipranina Marcosa Baghdatisa i Ćeha Lukaša Rosola. Marin Čilić je isto tako slobodan u prvom kolu, te u drugom kolu ima nešto lakši ždrijeb, jer ga u drugom kolu u svakom slučaju čeka jedan kvalifikant. Hrvatska ima u glavnom ždrijebu turnira još jednog predstavnika.

Borna Ćorić pokušat će izboriti drugo kolo protiv osmog nositelja Srbina Viktora Troickog.

Borna je u kratkom razgovoru izjavio, da je na turnir došao bez svoga trenera Thomasa Johanssona, koji će ga pratiti 25 tjedana tokom cijele godine.

Marin Čilić i Borna Ćorić su odradili i prve treninge tokom vrućeg popodneva. Dok su tako trenirali, naša dvojica tenisača Ante Pavić i Mate Pavić pokušali su proći prvo kolo kvalifikacija. Nažalost samo je jedan od njih prošao prvo kolo. Mate Pavić je u dva seta sa 6:2 i 7:6(6) pobijedio Nijemca Philippa Petzschnera, dok je Ante Pavić ostao "kratkih rukava" protiv Japanca Yuichija Sugite sa 7:5, 6:2.

Mate Pavić tako ima priliku proći u treće kolo i za to će morati pobijediti Poljaka Michala Przysieznya.

Spomenimo i to da je Mate Pavić na plus 32 morao odigrati svoj meč prvog kola kvalifikacija.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!