Nogomet

Video: Rusi preokretom svladali Bjeloruse, visok poraz Prosinečkog protiv Srbije

Branimir Korać • nedjelja, 07.06.2015.
Video: Rusi preokretom svladali Bjeloruse, visok poraz Prosinečkog protiv Srbije
Foto: EPA

Dvije prijateljske utakmice u nedjeljno poslijepodne donijele su pregršt pogodaka i na kraju ipak očekivane pobjede za Rusiju i Srbiju...

Rusi su na stadionu Himkija ugostili Bjeloruse i upisali pobjedu 4:2 i to zahvaljujući dva pogotka novih igrača u reprezentaciji koji su donijeli preokret u zadnjih 15 minuta.

Imala je Bjelorusija vodstvo do zadnjih 15 minuta, ali onda je Rusija postigla tri pogotka i u konačnici slavila.

"Sretan sam zbog pobjede i zbog mladih igrača koji su pokazali za što su sposobni", rekao je nakon susreta Fabio Capello.

Počelo je dobro za Ruse koje je u vodstvo doveo napadač moskovskog Dinama Aleksandr Kokorin u 20. minuti i na poluvrijeme se otišlo s vodstvom Rusije.

U drugi dio Bjelorusi ulaze bolje i rade preokret golovima Kazanovog člana Sjarheja Kisljaka , ali mladi igrači CSKA i Lokomotiva Aleksander Golovin i Aleksej Mirančuk uspjeli su napraviti preokret. U samoj završnici u sudačkoj nadoknadi Aleksander Keržakov iz kontranapada postavlja konačnih 4:2.

Robert Prosinečki s Azerbajdžanom igrao je protiv Srbije i upisao visok poraz 4:1. Prvo poluvrijeme završilo je rezultatom 1:1, ali u nastavku je Srbija izborila visoku pobjedu.

Već u desetoj minuti Srbija je stigla do vodstva golom Branislava Ivanovića nakon ubačaja Kolarova iz kornera, ali pet minuta prije odlaska na odmor Nazarov je poravnao na 1:1.

Ipak, u drugom dijelu kvalitetnija reprezentacija Srbije napunila je mrežu Azerbajdžana. Ljajić pa ponovno Ivanović i na kraju Marković odveli su Srbiju do visokih 4:1.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!