Nogomet

Izbornik Kovač skratio popis igrača za Italiju, trojica ne konkuriraju za nastup

Branimir Korać • ponedjeljak, 08.06.2015.
Izbornik Kovač skratio popis igrača za Italiju, trojica ne konkuriraju za nastup
Foto: FaH

Izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Niko Kovač nakon susreta u Varaždinu protiv Gibraltara prekrižio je tri imena s popisa i trojica igrača neće konkurirati za dvoboj protiv Italije...

Hrvatska je apsolvirala Gibraltar u sklopu priprema za susret protiv Italije, a od kandidata iz tog dvoboja s Gibraltarom, u Splitu neće biti Ivana Tomečaka, Marka Roga i Marija Šituma. Njih trojica su otpali iz konkurencije nakon što je izbornik skratio popis igrača.

Reprezentacija odlazi u Split već danas i tamo će se pripremati za dvoboj protiv Italije koji se iz već dobro poznatih razloga igra bez pomoći navijača pred praznim tribinama.

Od igrača koji nisu bili u konkurenciji za dvoboj protiv Gibraltara, u Splitu će se naći i Domagoj Vida, Gordon Schildenfeld, Alen Halilović, Darijo Srna i Ivan Rakitić.

Tako su u konkurenciji za taj posljednji dvoboj ove sezone sljedeći igrači:

Vratari: Danijel Subašić (Monaco), Lovre Kalinić (Hajduk), Ivan Vargić (Rijeka)

Braniči: Tin Jedvaj (Bayer), Marin Leovac (Rijeka), Marko Lešković (Rijeka), Danijel Pranjić (Panathinaikos), Gordon Schildenfeld (Panathinaikos), Darijo Srna (Šahtar), Domagoj Vida (Dynamo Kijev), Šime Vrsaljko (Sassuolo)

Vezni: Milan Badelj (Fiorentina), Marcelo Brozović (Inter Milano), Alen Halilović (Barcelona B), Mato Jajalo (Palermo), Mateo Kovačić (Inter Milano), Mario Pašalić (Elche), Ivan Rakitić (Barcelona)

Napadači: Nikola Kalinić (Dnipro), Andrej Kramarić (Leicester City), Mario Mandžukić (Atletico), Ivica Olić (HSV), Ivan Perišić (Wolfsburg), Marko Pjaca (Dinamo), Ante Rebić (Leipzig), Anas Sharbini (Rijeka)

EP 2024., skupina D

1Turska 814:7+717
2Hrvatska 813:4+916
3Wales 810:10012
4Armenija 89:11-28
5Latvija 85:19-143

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!