Tenis

Dodig: "Ovo je velika stvar, Marin i ja smo iz istog mjesta i osvajači smo Grad Slam turnira"

Branimir Korać • ponedjeljak, 08.06.2015.
Dodig: "Ovo je velika stvar, Marin i ja smo iz istog mjesta i osvajači smo Grad Slam turnira"
Foto: EPA

Ivan Dodig napravio je fantastičan posao u Parizu. U paru s Marcelom Melom osvojio je Roland Garros u konkurenciji parova i tako se pridružio svom sumještaninu Marinu Čiliću s osvojenim trofejom na Grand Slam turnirima.

Ivan Dodig vratio se iz Pariza s trofejom pobjednika Roland Garrosa. Zajedno s Marcelom Melom slavio je u dramatičnom finalu konkurencije parova protiv najboljeg para u povijesti tenisa braće Boba i Mikea Bryana.

"Sam rezultat govori da je bilo neizvjesno u svakom setu i uz malo sreće završili smo kao pobjednici i možemo slaviti. Još mi je teško izraziti sve emocije, ali mislim da mogu biti ponosan i sretan na igre koje smo partner i ja pružili", rekao je Dodig za HTV.

I on i Marin Čilić dolaze iz Međugorja, malog mjesta koje je dalo Grand Slam pobjednike.

"Marin i ja smo iz istog mjesta i zajedno smo počeli trenirati. Obojica imamo osvojen trofej na Grand Slam turnirima i to je veliko zadovoljstvo."

Tri dana u svom domu u Međugorju, a onda u nove pobjede, Dodiga očekuju pripreme za nastup u Wimbledonu.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Tonkec08.06.2015. u 13:12
    Pa ništa čudno, obzirom na to kolko je lova bitna u tenisu pri razvoju mladog igrača, a biznis, fala bogu, u međugorju cvijeta.
    Tonkec
  • Obrisan korisnik08.06.2015. u 11:32
    I onda Vatikan ne želi priznat Međugorje.... E pa vidite da se čuda događaju u Međugorju, Marin Čilić i Ivan Dodig.... :)
    Obrisan korisnik