Rukomet

Marko Kopljar stavio potpis na trogodišnju vjernost Barceloni

Branimir Korać • utorak, 09.06.2015.
Marko Kopljar stavio potpis na trogodišnju vjernost Barceloni

Barcelona je objavila dolazak dvojice igrača za sljedeću sezonu. Hrvatski reprezentativac Marko Kopljar stavio je potpis na trogodišnji ugovor, a Poljak Kamil Syprzak potpisao je četverogodišnju vjernost...

Stigla je i službena potvrda prelaska Marka Kopljara iz PSG-a u Barcelonu. Već duže vrijeme bilo je jasno da će Kopljar preseliti u Barcelonu, a katalonski div sada je i potvrdio transfer.

Kopljar je stavio potpis na ugovor u trajanju od tri godine, a istovremeno je ugovor s Barcelonom potpisao i poljski pivot Kamil Syprzak koji je potpisao ugovor na četiri godine.

Kopljar dolazi iz PSG-a u koji je stigao iz Zagreba 2012. godine, dok je Syprzak dosad bio član Wisle Plock.

Od trojice Hrvata u redovima PSG-a, ostao je tek Igor Vori koji je produžio s Parižanima ugovor, dok je Kopljar tako otišao u Španjolsku, a Jakov Gojun u berlinski Füchse.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik10.06.2015. u 14:57
    Čestitke Marku na lijepom transferu i dokazanoj vrijednosti, iako bi želio da ponekad preuzima više rizika u svojoj igri i možda malo drskiji pristup prema protivnicima, ali sve u svemu njegova konzistentnost i konstantnost u oba pravca je njegova najveća snaga zato ga je i Barca dovela, da odmara... [više na forumu]
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik10.06.2015. u 12:38
    Potpis za Barcelonu je pravi pokazatelj o kakvom se igraču radi. Nema više smisla govorit o njegovim kvalitetama koje je puno puta pokazao, a koje "siječanj fanovi" ne razumiju nego donose zaključke na temelju postignutih golova. Kad si u Barceloni tvoje kvalitete su sigurno neupitne, a... [više na forumu]
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik10.06.2015. u 12:01
    Bravo Marko !!! a Perfect samo za tebe: odbio je potpisati ugovor s PSG-om i s Barcom je potpisao u ožujku i dečko mirno čeka narednu sezonu.Sretno Markane !!
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik10.06.2015. u 10:29
    Bravo Marko. Perfect, shvaćam tvoj argument, ali teže je igrati u Barceloni nego u PSG-u. Očito nije novac u pitanju nego želja za odlaskom u jači klub. Ali da, sigurno će morati igrati puno hrabrije nego do sada.
    Obrisan korisnik
  • Perfect10.06.2015. u 10:04
    Da je toliko dobar zadržali bi ga u PSG, Kopljar nema šta radit u napadu Barcelone, Gojun je otiša , tako da trebaju nekog cca 211 u obrani, za što su ga prvenstveno vjerojatno i primili.
    Perfect