Košarka

Video: Fantastičan povratak Brosea, Robinson u zadnjoj sekundi ubacio za pobjedu

Branimir Korać • četvrtak, 11.06.2015.
Video: Fantastičan povratak Brosea, Robinson u zadnjoj sekundi ubacio za pobjedu
Foto: Yasuyuki Nagatsuka

Bayern je propustio priliku povesti s 2-0 u finalnoj seriji njemačkog prvenstva. Na svom parketu imao je visoku prednost, ali Brose je u drugom dijelu iskoristio pad Bavaraca...

Odličan ulazak u utakmicu i visoka prednost već u ranoj fazi, kombinirano s pobjedom u Bambergu, uljuljali su igrače Bayerna. U drugom poluvremenu nestalo je agresivnosti, bili su presigurni u slavlje i činilo se kao da su prerano počeli slaviti.

U drugom dijelu to im se osvetilo, Brose se počeo približavati i na kraju napraviti preokret. U posljednjim trenucima susreta Dawan Robinson je ostao potpuno sam i zabio zicer za pobjedu.

Bilo je to prvo vodstvo Brosea u cijelom susretu i to nakon što je uspio nadoknaditi minus od čak 18 poena. U drugom poluvremenu postotak ubačaja domaćina drastično je pao, promašeno je previše zicera i za to je stigla kazna.

U pobjedi 80:78 Brose su predvodili Bradley Wannamaker s 19 poena i deset skokova te Daniel Theis s 15 poena. Dalibor Bagarić u minuti na parketu uhvatio je dva skoka.

Kod Bayerna John Bryant ubacio je 16 poena uz šest skokova dok je Nihad Đedović dodao 15 poena i sedam asistencija.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!