Nogomet

Kovač: "Split je nadmašio naša očekivanja, neka ovo bude početak lijepe hrvatske priče"

Branimir Korać • četvrtak, 11.06.2015.
Kovač: "Split je nadmašio naša očekivanja, neka ovo bude početak lijepe hrvatske priče"
Foto: FaH

Dan uoči kvalifikacijskog dvoboja za odlazak na Europsko prvenstvo između Hrvatske i Italije, izbornik Niko Kovač i kapetan Darijo Srna nisu propustili priliku još jednom istaknuti nezadovoljstvo što na tribinama neće biti navijača...

Od dolaska u Split konstantno se ističe zadovoljstvo vrlo kvalitetnim travnjakom, ali i gostoprimstvom. Izbornik Niko Kovač ponovno je zahvaljivao svima koji su se potrudili da sve savršeno funkcionira.

"Split je nadmašio naša očekivanja. Dobro smo prihvaćeni, teren je fantastičan i hvala svima koji su nam to omogućili, nadam se da je ovo početak lijepe hrvatske priče. Utakmica dolazi na kraju sezone kada zna nedostajati ponešto igrača, ali ne sumnjam da će obje momčadi biti dobre."

Kovač je dodao kako neće biti problema oko nastupa Marija Mandžukića bez obzira što je radio odvojeno zbog problema sa zadnjom ložom.

"Ne mogu reći da u ovom susretu ima favorita, ipak igramo bez svojih navijača. Italija će sigurno zaigrati čvrsto, možda čak i promijeni sustav, a mi ćemo dati sve od sebe da popravimo završnicu što nam je nedostajalo u Milanu. Ako ponovimo ulazak u utakmicu kao protiv Norveške, ne piše nam se dobro. Svjesni smo da možemo puno toga dobiti, a bod može biti pozitivan ovisno o razvoju utakmice."

Kapetan Darijo Srna ne vadi se izostanke i prazan stadion, u istom problemu su obje reprezentacije.

"Modrić, Ćorluka, Lovren i Jedvaj nedostaju, ali i Talijani imaju velikih problema.Bilo bi drugačije da je stadion pun, ali što je tu je, kako će biti nama, bit će i njima. U Italiji smo pokazali koliko smo jaki i to želimo ponoviti. Pun stadion bi bio naš 12. igrač, osjeti se da je ljudima žao što neće biti na stadionu."

EP 2024., skupina D

1Turska 814:7+717
2Hrvatska 813:4+916
3Wales 810:10012
4Armenija 89:11-28
5Latvija 85:19-143

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik12.06.2015. u 07:50
    kovač je bar realan pa kaže kako nama tako i talijanima...da se pita dragu ćosića kod njega vremenski i svi drugi uvjeti su gori nego kod protivnika i protivnik je uvijek naviknut igrat u takvim uvjetima ;-)
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik11.06.2015. u 22:37
    # lijepapriča
    Obrisan korisnik