Nogomet

Santini ide po trofeje: "Priča se zakotrljala, to sam čekao cijelu karijeru"

Mihaela Bradovski • petak, 19.06.2015.
Santini ide po trofeje: "Priča se zakotrljala, to sam čekao cijelu karijeru"
Foto: Duje Bonačić

Ivan Santini napravio je korak dalje u karijeri, napustio je Kortrijk i preselio u redove Standarda iz Liegea s kojim ipak ima više šansi boriti se za trofeje...

Sjajna prošla sezona donijela je Ivanu Santiniju transfer s kojim može reći da je napravio korak naprijed u karijeri. Nosit će dres Standarda iz Liegea.

"Kada sam u nedjelju došao na pripreme s Kortrijkom, nije mi bilo niti na kraj pameti da ću tako brzo otići. Moji u Kortrijku kao da su predosjećali i nakon svakog treninga su me ispitivali kada odlazim iako ja nisam imao pojma o čemu pričaju. Priča se zakotrljala i na kraju na moje zadovoljstvo i realizirala", rekao je Santini za eZadar.

Santini je sa Standardom potpisao četverogodišnji ugovor i svjestan je da dolazi u klub s većim ambicijama.

"Bilo je naporno, ali sam sretan, odradio sam liječnički, sve je definirano i na kraju je potpisan i ugovor. Uz Anderlecht i Club Brugge ovo je najveći belgijski klub i uvijek se bori za trofeje i to je ono što sam čekao cijelu karijeru. Još u prvom kolu igramo protiv Kortrijka, nevjerojatno je kako se sve poklopilo."

Santini vjeruje da može uspjeti i da je sve na njemu, a ako bude zdravlja i da će se uključiti u borbu za prvog strijelca lige.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Izdvojeno

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik19.06.2015. u 16:19
    Kotrijk zakotrlja Santinija u Liege :)
    Obrisan korisnik