Košarka

Rudež očekuje Hezonju između petog i devetog mjesta: "Najspremniji je, a karakter mu može samo pomoći"

Borna Rupnik • srijeda, 24.06.2015.
Rudež očekuje Hezonju između petog i devetog mjesta: "Najspremniji je, a karakter mu može samo pomoći"
Foto: fiba.basketball

Damjan Rudež odradio je svoju prvu sezonu u NBA lige, a već iduće sezone njemu i Bojanu Bogdanoviću mogao bi se pridružiti Mario Hezonja.

Hrvatskom reprezentativcu i članu Barcelone predviđa se visoka pozicija na nadolazećem NBA draftu, a slična očekivanja ima i Hrvat u dresu Indiana Pacersa, Damjan Rudež.

"Nadam se da nećemo postati suigrači, s obzirom da Pacersi biraju tek 11. Želim mu višu poziciju, uvjeren sam u nju i predviđam mu neko mjesto između petog i devetog. Ti klubovi imaju pokrivenu 'trojku', ali Hezonja može i na 'dvojku'", najavio je Rudež.

Hezonja ne skriva svoje visoke ambicije u košarkaškom svijetu, a premda Rudežom riječima, ne treba strahovati zbog svog karaktera.

"Mnogi pričaju da se treba promijeniti, ali ja ne. Imamo pozitivna iskustva s njim i njegovom radnom etikom, a osim toga je najspremniji od svih igrača na draftu. Odrastao je uz iskusne igrače, a da igra na američkom sveučilištu, bio bi kandidat i za prvi izbor", smatra.

"Njegov je talent ogroman, a karakter mu u NBA može samo pomoći, s obzirom da se tamo svake večeri ulazi u 'rat' protiv najboljih na svijetu", zaključio je Damjan Rudež.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • SuppaDuppaFly25.06.2015. u 00:14
    Kad bi od tih silnih talenata hrvatska seniorska repka osvojila još koju medalju...kad se sjetim samo zemljića, sesara pa i onih koji su ostvarili pune potencijle ( tipa Vujčiča) a za repku 0 bodova,,,
    SuppaDuppaFly