Nogomet

"Ne baš najbolja partija" Hajduka: "Rezultat nije realan, a u uzvratu nećemo igrati na 0:0"

Borna Rupnik • petak, 03.07.2015.
"Ne baš najbolja partija" Hajduka: "Rezultat nije realan, a u uzvratu nećemo igrati na 0:0"
Foto: Duje Bonačić

Sillamäe Kalev i splitski Hajduk odigrali su 1:1 u Estoniji, a Lovre Kalinić i Zoran Nižić uvjereni su da mogu uspješno dovršiti posao u Dugopolju.

Momčad Damira Burića nije uspjela zadržati rano stečenu prednost protiv estonskog predstavnika u Europskoj ligi, ali ipak ima obećavajući rezultat pred uzvrat idućeg tjedna.

"Rezultat 1:1 nije realan, ali je takav da u revanšu možemo realizirati našu prednost. Moramo biti puno bolji već u sljedećoj utakmici, a to znači i iskoristiti šanse koje stvorimo. U Rakvereu smo imali najmanje tri čista zicera i rezultat je mogao biti puno bolji", izjavio je za klupske stranice Hajdukov vratar Lovre Kalinić.

"Ne želimo razmišljati na način da u revanšu igramo na 0:0 jer svaku utakmicu želimo pobijediti, a to smo pokazali i na pripremama. Nismo odigrali kako smo priželjkivali, ali u revanšu za sedam dana u Dugopolju to želimo ispraviti", dodao je.

Nedostatke u Hajdukovoj igri priznao je i Zoran Nižić, koji također ističe kako će Bili izgledati bolje u Dugopolju.

"Ovo nije bila naša najbolja partija. Napravili smo jednu pogrešku koju su oni iskoristili i zabili gol. Ostaje nam druga utakmica da dokažemo da smo bolji", zaključio je.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik04.07.2015. u 17:51
    Zar je potrebno naglasiti da se u uzvratu neće igrati na 0-0.E Hajduče kakvo li se malodušje uvuklo u tebe.Treba reći-idemo ih zgazit i pokazat razliku!
    Obrisan korisnik