Rukomet

Nikola Karabatić otkupom ugovora raskinuo veze s Barcelonom

Branimir Korać • subota, 04.07.2015.
Nikola Karabatić otkupom ugovora raskinuo veze s Barcelonom
Foto: Kristijan Komarica

Nikola Karabatić ima širom otvoren put prema prelasku u PSG nakon što je otkupio ugovor s Barcelonom i može nesmetano preseliti u redove francuskog prvaka...

Još od prošle sezone spominje se prelazak Nikole Karabatića u PSG, a stvar će uskoro biti i službeno realizirana.. Karabatić je otkupio svoj ugovor s Barcelonom i sada je u mogućnosti promijeniti klub.

Trener Barcelone Xavier Pascual dodao je kako u Barceloni nisu htjeli stajati na putu Karabatiću u želji za odlaskom iz kluba.

"Nikola Karabatić prije nekoliko tjedana izrazio nam je svoju želju i nakon što smo saslušali njegovo objašnjenje, shvatili smo cijelu situaciju i pružili smo mu podršku", rekao je Pascual.

Karabatić je s Barcelonom u dvije sezone osvojio ukupno čak 12 trofeja uključujući Ligu prvaka i dva naslova prvaka Španjolske.

Odlaskom iz Barcelone Karabatić će vjerojatno vrlo brzo dovršiti posao prelaska u PSG čije bi trebao biti glavno pojačanje za sljedeću sezonu. Samim time ponovno će se naći u sastavu s bratom Lukom s kojim je već nastupao u Montpellieru i Aixu.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!