Nogomet

Lukas Podolski dogovorio transfer u Galatasaray, potpis ugovora u poslijepodnevnim satima

Branimir Korać • subota, 04.07.2015.
Lukas Podolski dogovorio transfer u Galatasaray, potpis ugovora u poslijepodnevnim satima
Foto: EPA

Galatasaray je potvrdio kako je postignut dogovor oko dolaska Lukasa Podolskog u njegove redove. Njemački reprezentativac tijekom poslijepodneva i službeno će postati novim igračem Galatasaraya...

Već duže vrijeme Galatasaray pokušava u svoje redove dovesti Lukasa Podolskog, a sada je napokon u tome i uspio. Njemački reprezentativac tijekom poslijepodneva stavit će potpis na ugovor s istanbulskim klubom.

"Njemački broj 10, Lukas Podolski, i službeno će potpisati ugovor u Türk Telekom Areni u subotu u 16:30 po lokalnom vremenu", poručio je menadžer Galatasaraya Hamza Hamzaoglu.

U niz navrata Turci su ga pokušavali dovesti u svoje redove, vodili su bitku s Arsenalom 2012. godine kada su Englezi ipak uspjeli dovesti Podolskog na Otok, zatim zimus i prošle godine također je Galatasaray pokazivao interes, a sada je napokon uspio dovršiti posao.

Kraj prošle sezone Podolski je dočekao na posudbi u milanskom Interu, a sada je svjestan da se ponovno neće tako lako izboriti za minute u Arsenalu, odlučio promijeniti sredinu i pristati na ponudu iz Istanbula.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Izdvojeno

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!