Nogomet

Ohandza: "Navijači vole mene, volim i ja njih. Hajduk može napraviti dobre stvari"

Borna Rupnik • petak, 10.07.2015.
Ohandza: "Navijači vole mene, volim i ja njih. Hajduk može napraviti dobre stvari"
Foto: Bruno Karadža

Hajduk je dobro raspoloženje uoči početka sezone i derbija na Maksimiru osnažio visokom pobjedom u uzvratu prvog pretkola Europske lige.

Estonski Sillamäe Kalev uspio je u Dugopolju preokrenuti Hajdukovo vodstvo i s 2:1 doći na prag prolaska u drugo pretkolo Europske lige, no tada je uslijedio splitski "uragan" i nogometaši Damira Burića s pet su golova (6:2) ostvarili zacrtani cilj.

Andrija Balić: "Hajduk je zasluženo pobijedio, nakon što smo se smirili u svlačionici i nakon što nam je trener rekao da sameljemo protivnika kada se vratimo na teren. Tako smo i napravili, a nadamo se dobrom rezultatu i u derbiju s Dinamom".

Dva je postigao novopridošli kamerunski napadač Franck Ohandza Zoa, koji se brzo pretvara u jednog od ljubimaca Hajdukovih navijača.

"Nadali smo se pobjedi i napravili dobar posao, cilj nam je bio proći Estonce, a nastavit ćemo dalje susret po susret", sažeo je.

"Jako sam sretan što sam zabio svoje prve pogotke u dresu Hajduka, a navijači su nam bili velika potpora, od prve do zadnje minute. Lijepo je čuti skandiranje s tribina, lako se naviknuti. Navijači vole mene, a volim i ja njih", dodao je razdragani Ohandza.

No, Kameruncu brzo slijedi novo dokazivanje, već u nedjelju u gostima kod aktualnog prvaka države, zagrebačkog Dinama.

"Slavimo prolaz, ali odmah se koncentriramo na derbi. Iako će biti teško, optimist sam, mislim da Hajduk može napraviti dobre stvari ove sezone", kaže.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik15.07.2015. u 15:02
    Samo da ga zdravlje posluži i nema straha.
    Obrisan korisnik
  • chepo15.07.2015. u 14:05
    LuftOhandza
    chepo
  • narada10810.07.2015. u 17:44
    Franck ima potencijal biti simpa lik, pog. ako bude zabijao kao jućer.
    narada108