Nogomet

Eduardo: "Osjećam se kao da nikada nisam niti otišao iz Šahtara"

Branimir Korać • nedjelja, 12.07.2015.
Eduardo: "Osjećam se kao da nikada nisam niti otišao iz Šahtara"
Foto: Yasuyuki Nagatsuka

Eduardo da Silva i službeno je postao novim igračem Šahtara, kluba u koji se vratio nakon jednogodišnjeg odsustva. Eduardo je stavio potpis na ugovor s ukrajinskim klubom nakon što je sporazumno dobio slobodne ruke u Flamengu...

U Šahtaru su toplo pozdravili povratak Eduarda da Silve koji je upravo iz ovog kluba otišao u Brazil nakon Svjetskog prvenstva. Sada se ipak vratio, a tvrdi kako nije previše razmišljao.

"Jako sam sretan zbog povratka u Šahtar, vrijeme je prošlo toliko brzo da mi se čini kao da nikada nisam niti otišao. Početkom tjedna dobio sam telefonski poziv i iako sam bio igrač Flamenga, nije mi trebalo puno razmišljanja i odmah sam prihvatio povratak", kaže Eduardo.

Nije trebalo puno vremena da se vrati u Šahtarov ritam.

"Dečki su sretni što sam se vratio, znaju da mogu pomoći Šahtaru i znaju da ću učiniti sve za ovaj klub. Razgovarao sam i s trenerom preko telefona. U Šahtaru sam proveo lijepe dane, puno je lijepih uspomena i osvojenih trofeja."

Prošle sezone Kijevljani su uzeli naslov prvaka i Šahtar će se pokušati vratiti na tron sljedeće sezone.

"Šahtar je veliki klub koji uvijek traži najveće stvari. Nadam se da ćemo osvojiti trofeje sljedeće sezone, moramo uzeti dvostruku krunu. Pratio sam Šahtar i prošle sezone, bilo je očito da se mučio jer nije igrao na svom stadionu, nadam se da će se sada stabilizirati."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik13.07.2015. u 10:35
    Pare su zajebana stvar.
    Obrisan korisnik
  • raz_bojnik12.07.2015. u 22:52
    a gdje taj klub uopće igra, u donjecku ne
    raz_bojnik