Nogomet

Video: Golijada Meksika s Trinidadom i Tobagom, Kuba svojim jedinim golom u četvrtfinale protiv SAD-a

Borna Rupnik • četvrtak, 16.07.2015.
Video: Golijada Meksika s Trinidadom i Tobagom, Kuba svojim jedinim golom u četvrtfinale protiv SAD-a
Foto: EPA

U posljednjim utakmicama grupne faze Gold Cupa, Meksiko je remizirao s Trinidadom i Tobagom 4:4, a Kuba je minimalnom pobjedom nad Guatemalom izborila drugi krug.

Vodeći Trinidad i Tobago, nakon dvije pobjede, s Meksikom je odlučivao o osvajaču prvog mjesta u Skupini C, a vrlo sadržajni susret naposljetku je završio 4:4, iako je na poluvremenu Meksiko vodio "samo" 1:0, golom Aguilara.

Vela je početkom nastavka udvostručio tu prednost, da bi Trinidad i Tobago potpuno preokrenuo dvoboj golovima Cummingsa, Jonesa i još jednom Cummingsa između 54. i 66. minute.

Za novi preokret, odnosno 4:3 za Meksikance, pobrinuli su se Guardado i autogol Jonesa u 87. i 90. minuti, a konačni je rezultat postavio Marshall u trećoj minuti sudačke nadoknade, čime je ostavio Trinidad i Tobago na prvom, a Meksiko na drugom mjestu na tablici.

Do trećeg mjesta te plasmana u osminu finala probila se Kuba, koja je prve dvije utakmice izgubila uz ukupnu gol-razliku 0:8. Kubanci su pobijedili Guatemalu 1:0, a čovjek odluke bio je Reyes u 72. minuti.

U četvrtfinalu se tako 18. srpnja sastaju SAD - Kuba i Haiti - Jamajka, a 19. srpnja Trinidad i Tobago - Panama te Meksiko - Kostarika.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik16.07.2015. u 18:12
    vamos kuba!!! hasta la vitoria siempre!!
    Obrisan korisnik