Nogomet

Kek: "Došli smo odigrati utakmicu kakvu je Rijeka znala odigrati u Europi. Preokreti se događaju"

Borna Rupnik • srijeda, 22.07.2015.
Kek: "Došli smo odigrati utakmicu kakvu je Rijeka znala odigrati u Europi. Preokreti se događaju"
Foto: FaH

Može li Rijeka do čuda u Škotskoj pokušali su najaviti trener Matjaž Kek i branič Marin Leovac.

Neočekivani poraz od Aberdeena na Kantridi doveo je Rijeku na prag ispadanja iz Europe za ovu sezonu, znatno ranije nego što je itko planirao. Spas može doći tek u obliku visoke pobjede na gostovanju kod Aberdeena u četvrtak.

"Puno toga smo propustili u prvoj utakmici i sigurno je prednost Aberdeena golema. Došli smo odigrati utakmicu kakvu je Rijeka znala odigrati u Europi i da se pokažemo u najboljem svjetlu", istaknuo je trener riječke momčadi Matjaž Kek.

"Kao pravi sportaši vjerujemo da se možemo vratiti u ovaj dvoboj. Uvijek je teško kada u gostima moraš juriti takav zaostatak i domaćinu takva prednost daje samopouzdanje, ali u nogometu se događaju preokreti", dodao je.

Unatoč 0:3 na semaforu, u taboru Rijeke vjeruju da imaju kvalitete za ostvarenje cilja.

"Vjerujemo da smo sposobni odigrati bolje nego na Kantridi, uz sav respekt domaćinu koji nas je visoko i zasluženo pobijedio na Kantridi", zaključio je Kek, prenose klupske stranice.

"Mi smo ovdje došli s ciljem da pobijedimo. Jasno je da moramo dati sve od sebe, mi igrači svi vjerujemo da možemo proći i tako ćemo se postaviti", nadovezao se Marin Leovac, lijevi branič Rijeke.

U sastavu hrvatskog predstavnika sigurno neće biti Leškovića, a nastupi Samardžića, Močinića i Ristovskog još su uvijekk pod znakom pitanja.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!