Nogomet

Video: Golovi Tadića, Kukeca i Oršića, Jurendić dvostruki asistent

Mihaela Bradovski • nedjelja, 26.07.2015.
Video: Golovi Tadića, Kukeca i Oršića, Jurendić dvostruki asistent
Foto: Yasuyuki Nagatsuka

Ovog vikenda Hrvati su bili uspješni u Austriji, Češkoj i Južnoj Koreji gdje su bilježili pogotke i asistencije. Posebno se istaknuo dvostruki strijelac Mislav Oršić...

U prvom kolu austrijskog prvenstva Sturm je ugostio momčad Admire i nije uspio doći do pobjede. Na svom stadionu odigrao je 1:1, a jedini pogodak za klub iz Graza zabio je Josip Tadić u 56. minuti. Hrvatski napadač odigrao je svih 90 minuta.

Prvo kolo na rasporedu su imali i Česi uz istaknut nastup hrvatskih internacionalaca.

Ostrava nije uspjela doći do pobjede na gostovanju u Brnu iako je imala prednost od 32. minute. Pogodak za goste postigao je Davor Kukec koji je bio na travnjaku do 77. minute. Brno je na kraju ipak slavio s 2:1 golovima Škode i Zavadila.

Poražena je i praška Dukla koja je u gostima kod Slovackog izgubila s 3:4. U sastavu poraženih svih 90 minuta odigrao je Josip Jurendić. Bivši kapetan Zagreba asistirao je za vodeći pogodak na susretu, kao i za onaj u finišu kojim je postavljen konačan rezultat.

Najučinkovitiji je ipak bio Mislav Oršić koji je postigao dva pogotka za Jeonnam u 3:1 pobjedi protiv Jejua. S ovom pobjedom Oršićeva momčad učvrstila je treće mjesto na ljestvici.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Izdvojeno

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!