Nogomet

Gomez u Bešiktašu: "Nisu mi važni golovi, najvažnije je osvojiti naslov prvaka i želim s Njemačkom na EP"

Branimir Korać • četvrtak, 30.07.2015.
Gomez u Bešiktašu: "Nisu mi važni golovi, najvažnije je osvojiti naslov prvaka i želim s Njemačkom na EP"
Foto: EPA

Bivši klub Slavena Bilića, Bešiktaš, doveo je u svoje redove na posudbu Marija Gomeza. Njemački internacionalac provest će sezonu na posudbi, a nakon toga moguć je otkup ugovora...

Nakon što je Demba Ba napustio klub i otišao u Kinu, u Bešiktašu su krenuli u potragu za novim rješenjem. Ono je pronađeno u Mariju Gomezu, njemačkom internacionalcu koji je došao na posudbu iz Fiorentine.

Gomez je još jučer doputovao u Istanbul na dovršetak razgovora nakon što je dobio dozvolu Fiorentine, a iz Bešiktaša su danas potvrdili kako je transfer dovršen.

"Bešiktaš objavljuje da je u četvrtak postignut dogovor s Fiorentinom oko posudbe Marija Garcije Gomeza. Ugovor uključuje mogućnost trajne suradnje nakon isteka posudbe", potvrđuje Bešiktaš.

Gomez tijekom karijere nije tako često mijenjao klubove, profesionalnu karijeru započeo je u Stuttgartu iz kojeg je preselio u Bayern i u konačnici u Fiorentinu.

"Nisu mi važni golovi za Bešiktaš, najvažnije mi je osvojiti naslov prvaka. Osim toga, želim dobru sezonu kako bih s Njemačkom igrao na Europskom prvenstvu. Bit ću spreman već za prvu utakmicu, a formu ću pronaći kroz sljedeće utakmice", najavio je.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Izdvojeno

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!